Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Az At The Gates sem egységes egy új album kérdésében

Sokan reménykedtek abban az utóbbi hetekben, hogy ha már Anders Björler kilépett a The Hauntedból, ezt azért teszi, hogy teljes erejével az At The Gatesnek szentelje magát, ám a gitáros most lehűteni látszik a lelkesedést: mint egy friss interjúban elmondta, esze ágában sincs elkészíteni a Slaughter Of The Soul folytatását.

„Azt hiszem, tanultunk abból a hibából”, magyarázta Anders egy ausztrál rádióműsorban, amikor arról kérdezték, miért köt le minden évben újabb és újabb turnékat az At The Gates, miközben már elsőre is csak egy végső körre alakultak újjá. „Nem fogjuk azt mondani, hogy viszlát – soha többé. Az a célunk, hogy olyan területekre is eljussunk, ahová azelőtt még soha, ennyire egyszerű. Nyáron Dél-Amerikában játszottunk, most Ausztráliában, és így tovább. Persze lesznek kivételek is, mint például a Barge To Hell hajó, de az alapvetően nyaralás. Egyébként pedig egy-két fesztivál minden nyáron. Talán három.”

Noha az énekes Tomas „Tompa” Lindberg legutóbb már nem zárta ki egy esetleges új At The Gates album elkészítésének lehetőségét sem, Anders szerint ilyen terveik nincsenek. „Én személyesen sosem gondolkodtam ilyesmiben. Szerintem mások a csapatban meg akarják csinálni, de én biztosan nem. Túl sok idő telt már el azóta, hiszen tizenhat-tizenhét éve adtuk ki a Slaughter Of The Soult. Nem ott tartok az életemben, ahol akkor, és az eredmény nem is szólna úgy, mint a Slaughter Of The Soul folytatása. Ezt pedig biztosan el szeretném kerülni.”

Anders jelenleg egy filmzenés, atmoszférikus szólólemezen dolgozik.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.