Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Az American Idol döntőjében debütált a Judas Priest az új gitárossal

A Judas Priest legendásan béna menedzsmentje néha azért képes olyan dolgokba is belenyúlni, ami komoly publicitást hoz a brit metal isteneknek. A zenekar és új gitárosa, a K.K. Downing helyére érkezett Richie Faulkner az American Idol tehetségkutató döntőjében lépett színpadra helyi idő szerint szerda este.

A Priest azzal a James Durbinnel lépett fel az X-Faktor amerikai mutációjában, aki ugyan már korábban kiesett a tehetségkutatóból, de azelőtt Zakk Wylde-ot is maga mellé állította a showban egy Sammy Hagar dal erejéig, és a Judas klasszikus You've Got Another Thing Comin' nótáját is elénekelte a műsorban. Durbin és a Priest a két legnyilvánvalóbb témát, a Living After Midnightot és a Breaking The Law-t nyomta el a döntőben. Ez volt a zenekar első nyilvános fellépése a nemrég kilépett K.K. Downing helyére állított új gitárossal, a korábban a Dirty Deedsben és Laureen Harrisnél játszott 31 éves Richie Faulknerrel.

A Judas Priest Epitaph turnéjának amerikai köre októberben veszi kezdetét. A zenekar augusztus 11-én a Szigeten is fellép.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.