Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Axlnek legalább három nagylemeznyi felvett Guns N' Roses dala van

Habár a következő Guns N' Roses album megjelenési dátumáról egyelőre még beszélni sem érdemes, DJ Ashba gitáros szerint ötletekből egyáltalán nincs hiány, és a már létező, rögzített dalok mellett W. Axl Rose bármikor képes kirázni a kisujjából olyan témákat, amikkel bárkit elkápráztat.

„Axl kabátujjában egy rakás nagyszerű nóta rejlik megírva és rögzítve", nyilatkozta Daren Jay „DJ" Ashba, a Guns N' Roses gitárosa az ausztrál Triple M rockrádiónak. „Körülbelül három teljes lemeznyi dalt vett fel. Sok éjszakát töltöttem a hotelszobájában, amikor csak leül a zongorához és játszik. Ilyenkor mindig azt mondom neki, hogy hé, ez csodálatos, az embereknek hallaniuk kell ezt a nótát. Axl meg annyit mond: ó, ez csak valami olyasmi, amin éppen barkácsolgatok... Ha zenéről van szó, egyszerűen zseni. Tényleg alig várom, hogy leüljünk egy akusztikus gitárral és dalokat szerezzünk. Olyan tehetséggel áldotta meg a sors, ami nagyon, nagyon ritka."

Ashba az utóbbi évek interjúi alapján rendkívül nagyra tartja Axlt. „Mindenkitől mást hallottam róla, és először tíz évvel ezelőtt találkoztunk, amikor Sharon Osbourne mutatott be neki", emlékezett vissza pár hónappal ezelőtt egy beszélgetésben. „Épp a Chinese Democracyt készítették egy stúdióban, én pedig a Beautiful Creatures lemezen dolgoztam egy ajtóval odébb. Nagyon kedves volt. Hallod, amit hallasz, aztán látod, amit látsz... Sokkolt a dolog, mert teljesen másmilyen volt, mint amilyennek mondani szokták. Mára pedig az egyik legjobb barátom lett, minden egyes nap beszélek vele. Iszonyú vicces, humoros arc, aki folyamatosan ontja a poénokat. Teljesen másmilyen, mint amit az emberek gondolnak róla, hiszen a legtöbben úgy akarnak rá tekinteni, mintha egy seggfej lenne."

 

Hozzászólások 

 
#2 kamikaze 2011-05-21 11:21
Ja, aki a koncertjei előtt rendszeresen órákig várakoztatja a publikumot, az egy seggfej, ezen nincs mit szépíteni. Ez nincs semmilyen összefüggésben azzal, hogy egyébként mint zenész elég jó. Bár ahogy látom, nagyon azt hitte magáról, hogy ő az istenkirály, ehhez képest a Chinese Democracy szerintem alapjában véve megbukott. A régi patinás név miatt persze lehet, hogy sokan megvették, de (legalábbis az én ismeretségi körömben) senki nem beszél róla. Úgyhogy Axl kinyalhatja ezzel a hozzáállással, Slash nélkül meg úgysem lesz soha igazi a Guns.
Idézet
 
 
+2 #1 M 2011-05-19 17:36
a néző, rajongó, vagy szimpatizáns jó része persze h seggfejként kezeli, amikor a várva várt buli helyett, órákig a zenekar szarozása zajlik.... aki meg együtt zenél vele, annak meg nem kell végigvárni a legtöbb esetben több órát igénybevevő szarozást....
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.