Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Autograph: itt az első szám Jimi Bell gitárossal a fedélzeten

Souls On Fire címmel új dalt mutatott be az Autograph. A szám bevételei teljes egészében jótékonysági célra mennek majd.

0517autograph

Bemutatta friss dalát az Autograph, amely a kultikus arénarock-csapat első dala a tavaly csatlakozott Jimi Bell szólógitárossal a fedélzeten. A House Of Lords zenésze Steve Lynch helyére érkezett a bandába. A Souls On Fire összes bevétele a Trinity Health Of New England alapot gazdagítja, amely egészségügyi dolgozókat támogat.

Az Autograph annak idején olyan, többszázezres példányszámban elkelt albumokat készített, mint az 1984-es Sign In Please, az 1985-ös That’s The Stuff és az 1987-es Loud And Clear. A banda még a műfaj fénykorában, 1989-ben szüntette be tevékenységét, de csak a 2010-es években alakultak újjá, visszatérő nagylemezük 2017-ben jött ki Get Off Your Ass címmel. A jelenlegi felállásban ugyanakkor – Lynch távozása után – már csak Randy Rand basszer képviseli a klasszikus éra tagságát, társai Simon Daniels énekes/gitáros és Marc Wieland dobos. Mint látható, az újjáalakult bandából az első pillanattól fogva hiányzik az annak idején nekik elsősorban fazont adó Steve Plunkett énekes/gitáros, aki nem akarta otthagyni jól menő vállalkozását az Autograph kedvéért, ugyanakkor ő is áldását adta a folytatásra.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.