Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Augusztusi lemezzel fut neki a következő legalább huszonöt évnek a Backyard Babies

0507bbNyár végén jelenhet meg a Backyard Babies visszatérő nagylemeze. Nicke Borgék a Gain kiadóhoz szerződtek, a fesztiválszezonban pedig már koncerteznek is majd Európában.

A részben a Sony tulajdonában álló, így lemezeit a kiadó terjesztési hálózatán terítő Gain Music Entertainment igazolta le Svédország egyik legtökösebb rock’n’roll-bandáját, a Backyard Babiest, akik hosszabb szünet után jelentették be tavaly visszatérésüket. A zenekar már nagyban dolgozik a következő albumon, amelyről májusban jelenhet meg az első single, ezt pedig augusztusban követi a teljes hosszúságú nagylemez. „Roppant büszkék vagyunk rá, hogy a Gain és a svéd Sony istállójában folytathatjuk a karrierünket”, mondja Nicke Borg énekes/gitáros. „Benne van ebben a közös történetünk is az RCA révén, de mindennél fontosabb az a közös szerelem az igazi rockzene iránt, amelynek révén az együttműködésünk valódi sikertörténet lesz. Fussunk neki a következő legalább huszonöt évnek!”

A Backyard Babies a nyári európai fesztiválokon már fel is lép, többek között a NovaRockon is ott lesznek június első felében. A svédek utolsó nagylemeze egyébként 2008-ban jelent meg Backyard Babies címmel.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 silverfuture 2015-01-31 09:35
Yeah! :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.