Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Augusztus végén új single és koncertanyag Tarja Turunentől

Augusztus 24-én hozza ki az earMusic Tarja Turunen új élő kiadványát. A CD, DVD és Blu-ray az Act I címet viseli, anyagát pedig idén március 30-án és 31-én rögzítették az argentínai Rosarióban. Az énekesnő már nagyban dolgozik harmadik önálló nagylemezén is.

Az ex-Nightwish énekesnő mindkét tavaszi rosariói koncertjén más programot játszott, öt dal kivételével nem volt átfedés a két este műsora között. Tarja három Nightwish dalt vezetett elő a bulikon (Nemo, The Phantom Of The Opera, Over The Hills And Far Away – utóbbi persze csak annyiban Nightwish, hogy ők is feldolgozták). További érdekesség, hogy az anyag két új dalt is rejt majd Tarjától Into The Sun és Never Enough címmel, amelyek közül az első a kiadvánnyal egy napon önálló single-ként is napvilágot lát.

Tarja emellett már nagyban dolgozik harmadik teljes szólóanyagán is, ami azonban idén biztosan nem jelenik meg, csak valamikor 2013 folyamán. Tarja és zenekara már körülbelül huszonöt új szerzeménnyel rendelkezik, ebből kell majd kiválasztaniuk a lemezre kerülő legjobbak darabokat. Az énekesnő legutóbbi önálló lemeze 2010-ben jelent meg What Lies Beneath címmel.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.