Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Atomórával áll ki az amerikai turnén a Testament

Habár hivatalosan John Tempesta a Testament kisegítő dobosa az október 14-én kezdődő amerikai Anthrax / Testament / Death Angel turnén, Gene Hoglan is beugrik majd nagy cimboráihoz csak úgy a buli kedvéért: az október 28. és november 13. közötti dátumokon ő ül a cucc mögött.

„Mint sokan tudjátok, én doboltam fel az új Testament lemezt, a The Dark Roots Of Earth-öt", kommentálta a hírt Hoglan, közismert becenevén The Atomic Clock. „A srácok voltak olyan kedvesek, és felkértek, hogy pár hétre én is csatlakozzak hozzájuk ezen a turnén. Roppant lelkes vagyok, hogy megcsinálhatom ezeket a koncerteket, nagyszerű mulatságnak ígérkezik!" Gene október 28-án csatlakozik a karavánhoz Dallasban, és Huntingtonban lép fel utoljára a bandával november 13-án. Az ezek előtti, illetve utáni dátumokon John Tempestáé a terep, aki az 1994-es Low és a klasszikusok újravett verzióit rejtő 2001-es First Strike Still Deadly anyagokon dobolt a Testamentben, most pedig már évek óta a The Cultban üzemel főállásban. „John egyértelműen a legjobb dobosok egyike", mondta róla korábban a turné kapcsán Eric Peterson gitáros. „Megvan benne John Bonham ereje, Carter Beauford fineszessége és Dave Lombardo agressziója. Mindent tud, amit csak egy dobosnak tudnia kell."

Ami a súlyos kézsérülése miatt megműtött Paul Bostaph visszatérését illeti, egyelőre nem tudni konkrétumokat, de ha minden rendben halad, decemberben már ő is ismét színpadon áll majd a metal klasszikusokat játszó Hail! all-star tribute formáció tagjaként néhány orosz, kínai és tajvani dátumon. Az állandóan rotálódó felállású Hail! aktuális inkarnációjában Paul mellett Tim „Ripper" Owens énekes, Glen Drover gitáros és James Lomenzo basszusgitáros nyomatják majd az elmúlt négy évtized hard rock és heavy metal örökzöldjeit. Ezek lesznek Bostaph első fellépései az operációja óta.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.