Shock!

április 17.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

At The Gates: nem kizárt, hogy lesz még új album

0709atthegatesCsütörtök este Budapesten játszik a svéd At The Gates, a ’90-es évek egyik legfontosabb underground metalbandája, akik tavaly jelentették meg visszatérő albumukat At War With Reality címmel. Tomas „Tompa” Lindberg énekes szerint nem kizárt, hogy lesz folytatás, de véleménye szerint egyelőre még korai lenne ezen gondolkodni.

„Most egyelőre csak koncertezünk, mert a lemez elkészítése igen sokáig tartott”, mondta a GetYourRockOutnak Tompa. „Rengeteg kemény munkát fektettünk bele, de roppant elégedettek vagyunk a fogadtatásával, meg persze azzal is, hogy most élőben is nyomhatjuk ezeket a nótákat. Nem akarunk karrierkérdésként tekinteni erre az egészre, egyszerűen csak ki szeretnénk élvezni a helyzetünket. És amit most csinálunk, azt bizony nagyon élvezzük, így a koncertezés van soron. Amikor majd úgy érezzük, hogy elég volt a lemez turnéztatásából, le fogunk ülni, és megvizsgáljuk, rejlenek-e bennünk további dalok. Nincs ebben semmi dráma, és persze beleposhadni sem szeretnénk ebbe az egészbe. Szóval ha úgy érezzük, eleget koncerteztünk a lemezzel, majd akkor kezdünk el gondolkodni a következőn.”

Az At The Gates július 16-án a Dürer Kertben játszik az elmaradt Kingdom Of Hegyalja fesztivál helyett. A fellépésnek különös rangot ad, hogy a zenekar sem a fénykorban, sem a fesztiválozós újjáalakulás óta nem járt még Magyarországon. Tompáékhoz egy másik hegyaljás csapat, a szintén svéd Truckfighters is csatlakozik majd a klubban. Ez a banda a skandináv rock egy másik arcát mutatja meg: fuzzok és sivatagi forróság érkezik velük egyenesen Örebróból. Az idén tizennégy éves csapat legutóbb Universe címmel adott ki albumot. A hegyaljás bérletekkel természetesen ingyenes a belépés a koncertre, egyébként elővételben 2900, a helyszínen 3500 forint lesz a jegy. További információk itt.

 

Hozzászólások 

 
+3 #3 Dan 2015-07-15 14:34
Idézet - Draveczki-Ury Ádám:
Idézet - Dan:
remélem az sem kizárt hogy a slaughter of the soul-ról lesz klasszikushock :)

Ősszel esedékes, és mindenképpen lesz.

Akkor már alig várom hogy vége legyen a nyárnak :D
Idézet
 
 
+6 #2 Draveczki-Ury Ádám 2015-07-15 11:55
Idézet - Dan:
remélem az sem kizárt hogy a slaughter of the soul-ról lesz klasszikushock :)

Ősszel esedékes, és mindenképpen lesz.
Idézet
 
 
+8 #1 Dan 2015-07-15 11:45
remélem az sem kizárt hogy a slaughter of the soul-ról lesz klasszikushock :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.