Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Arról akarok írni, ami mozgat, amiben hiszek”

Wayward Sons névre hallgat az a zenekar, amelyben Toby Jepson, a Little Angels és a Gun egykori frontembere áll az élen, első lemezük pedig ősszel érkezik. A csapat most bemutatott még egy új dalt az anyagról.

0627ws

Toby Jepsonra valószínűleg már csak azok emlékeznek, akik erősen közelítik vagy túl is haladták a negyvenet, és főleg a rockzene dallamosabb oldala irányába fogékonyak, hiszen a brit énekes a ’90-es évek elején egy Little Angels nevű formációval aratott kisebb-nagyobb sikereket, és a Bon Jovi előzenekaraként még Magyarországon is fellépett 1993-ban. Azóta elég sok minden lefolyt a Temzén, eredeti csapatának szétesését követően Toby is ezer helyen megfordult a Guntól kezdve a Treason Kingsen át a Chrome Mollyig, most pedig egy Wayward Sons nevű új bandával tér vissza a Frontiersnél. A banda bemutatkozó nagylemeze szeptember 15-én, Ghosts Of Yet To Come címmel jelenik meg. „Úgy érzem, van még itt egy befejezetlen ügyem, illetve további történeteket akarok elmesélni, zajt szeretnék csapni, meg persze a fentiek együtt”, mondja Toby. „Elsősorban szükségem volt erre, nem döntésről beszélünk. A céljaim roppant egyszerűek: arról akarok írni, ami mozgat, amiben hiszek. Remélhetőleg ti is hisztek majd benne.”

waywardsons_cA dallista az alábbi lesz:

01. Alive
02. Until The End
03. Ghost
04. Don't Wanna Go
05. Give It Away
06. Killing Time
07. Crush
08. Be Still
09. Small Talk
10. Something Wrong

Jepson társai a csapatban Sam Wood gitáros, Nic Wastell basszer, Dave Kemp billentyűs és Phil Martini dobos. A már ismert Until The End két változata és az Alive mellett most a Crush is meghallgatható.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.