Shock!

április 16.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Arra törekszem, hogy aki véletlenül meghallgat, azt mondja utána: tévedett velem kapcsolatban”

Matadors & Daughters címmel meghallgatható Wes Borland új szólólemezének első dala. A Limp Bizkit gitárosa ezúttal nem súlyos témákban gondolkodott.

1014wes

Ősszel, Astral Hand címmel jelenik meg Wes Borland új szólóalbuma, amely a 2016-os Crystal Machete irányát követi abból a szempontból, hogy egyfelől teljesen egymagában írta és rögzítette a Limp Bizkit gitárosa, másfelől nincs rajta torzított gitár. Wes szerint az anyag ugyanakkor némileg hagyományosabb lesz a legutóbbi albumnál, és elsősorban olyan előadók inspirálták rajta a dalokat, mint a Daft Punk vagy az Aphex Twin.

„Szerintem ha valaki elsősorban azokról a dalokról ismert, amiket 24 éves korában írt, nevetséges elfogadni, hogy ennyi, és örökké az marad a lenyomatod a világban”, mondja a zenéről Borland. „Mivel utána minden fejlődésre csak amolyan mellékes vonalként tekint a közönség, fontos, hogy különlegesen jó legyél. Megpróbálok jelentőségteljes, nagy hatással bíró zenéket alkotni, hogy azok, akik beskatulyáztak, azt mondják: ez tetszik! És remélem, olyanok is lesznek, akik utálnak, mert úgy tekintenek rám, mint valami idióta, földönkívüli kiskölyökre a Limp Bizkitből, de most azt mondják majd: véletlenül meghallgattam valamit ettől a csávótól, és jó volt. Pontosan arra törekszem, hogy valaki, akinek jó a zenei ízlése, és véletlenül meghallgat, azt mondja utána: tévedett velem kapcsolatban.”

A Limp Bizkit az idei VOLT Fesztiválon is fellép.

 

Hozzászólások 

 
+5 #1 Codename333 2018-05-09 18:29
úgy látom kicsit begyöpösödött......nem mondanám hogy amit a Bizkittel csinált az gáz lenne.....sőt.....oka van annak hogy az emberek emlékeznek rá! Én például az iylen zenéit nem tudom hová tenni.....nem rosszak de valahogy nem is élvezem teljesen.Pont a Bizkitnek köszönheti h rá kattint valaki.....am a helyében megpróbálkoznék filmeznékkel.Lehet jobban feküdne neki az a terep.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.