Shock!

május 04.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Arra gondolok: hogy lettem én az egyik az ilyen idióták közül?”

1125taylorNovember 11-én jelent meg Taylor Hawkins első önálló EP-je. A Foo Fighters dobosának szólókiadványának címe Kota, és most elkészült hozzá az első videóklip is Range Rover Bitch címmel.

Több mint két évtizednyi Foo Fighters – illetve némi járulékos Coattail Riders és Birds Of Satan – után önállóan is megméretteti magát Taylor Hawkins dobos. Az ütős november derekán hozta ki első önálló EP-jét Kota címmel, amelyen Taylor nemcsak dobol, hanem énekel is, sőt, a legtöbb egyéb hangszeres témát is ő játszotta fel. A minialbumra hat dal került fel (Range Rover Bitch, Bob Quit His Job, Southern Belles, Rudy, Tokyo No No, I’ve Got Some Not Being Around You To Do Today), amelyek közül most elkészült a klip a Range Rover Bitch című szerzeményhez.

„A Range Rover Bitch alapgondolata az a tény, hogy Calabasasban élek, ugyanazon a környéken, ahol például a Kardashianek is laknak”, mondta a Consequence Of Soundnak Hawkins a dalról. „Ha leszámítjuk a színpadi dolgokat meg mindazt a teljesen őrült, elbaszott szarságot, amire lehetőségünk nyílik zenekarként, nagyon is hétköznapi életet élek: három gyerekem van, feleségem, minden héten egyszer elmegyünk vele randizni is. Szóval ha körbenézek, mindig eszembe jut: sosem hittem volna, hogy pusztán a két dobverő ezek közé az igen jómódú arcok közé juttat majd. Arra gondolok: hogy lettem én az egyik az ilyen idióták közül?”

A Foo Fighters a jövő nyári fesztiválszezonban Európában koncertezik.

 

Hozzászólások 

 
+2 #2 2016-11-26 10:09
Róla mindig az jut az eszembe,hogy hogyan is tudott Dave találni önmaga helyett, egy u.o. lópofi dobost, mint ő volt a Nirvana-ban..
Idézet
 
 
+3 #1 ace 2016-11-25 20:27
Basszus, ez jó!! ☺
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.