Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Arkhē: a Sear Blisstől eltérő zenei projekt Nagy Andrástól

0402andrasArkhē névre hallgat az a projekt, amelyet a Sear Bliss vezetője, Nagy András alapított meg. A zene lényegesen eltér majd a Sear Blissétől, és jövőre jelenik meg az első lemez ezen a néven.

„Azért hoztam össze ezt a zenekart, hogy mindenféle zenei határ nélkül, gazdagabb hangszerelésben tudjam kifejezni az eltérő gondolataimat és érzéseimet", mondja a vállalkozásról András. „Már egy ideje elkezdtem zenét írni egy lehetséges szólóprojekthez, de mindig túlságosan elfoglalt voltam ahhoz, hogy összehozzam a dolgot. Most azonban elérkezett az idő, hogy életre keltsem az ötleteket, és minden erőmmel egy teljes hosszúságú nagylemez megalkotására koncentráljak."

Ugyan néhány dalnak már létezik demóverziója, András szerint még túlságosan korai lenne ezeket zenei szempontból jellemezni, az azonban biztos, hogy az Arkhē lényegesen eltér majd a Sear Blisstől. A lemezt mindenesetre nyáron rögzíti majd Scheer Viktor produceri segítségével és számos vendég részvételével. Mindez persze nem érinti a Sear Bliss létét és tevékenységét, a zenekar április 20-án például Münchenben játszik majd a Dark Easter Metal Meetingen, ahol a Triptykon lesz a főattrakció.

Andrással készült tavalyi interjúnkat itt olvashatod.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.