Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Araya: „Körbenézek, és arra gondolok: istenem, Jeff, hol vagy?”

Habár a Slayernél látszólag semmiféle fennakadást nem okoz az immár másfél éve tétlenségre kárhoztatott, még mindig súlyos baktériumfertőzéséből lábadozó Jeff Hanneman távolléte, Tom Araya most egy interjúban elárulta: nagyon hiányzik neki a gitáros.

„Jeff hosszú megpróbáltatásokon ment keresztül", magyarázta Araya a Billboardnak. „Folyamatosan dolgozik azon, hogy visszanyerje a formáját, és ez bizony beletelik egy kis időbe. Erősíti a karját és a játékkészségét is. Most is tud játszani, de nem olyan hosszú időn át. Ez egyébként nemcsak az izomsérülések esetében tipikus: ha idegsérülést szenvedsz, akkor is idő kell hozzá, mire minden képességed visszatér. Semmi sem jön vissza gyorsan és könnyen. Ezen a mostani turnén mindenesetre jobban mellbevágott, hogy nincs itt velünk. A közönség mindenhol óriási fogadtatásban részesített minket, hatalmasak a nézőszámok is, minden tök jól megy, de mégis körbenézek, és arra gondolok: istenem, Jeff, hol vagy? Harminc évet dolgoztál ezért, itt kellene lenned... Élveznie kellene a pályájának ezt a szakaszát. Alig várom, hogy visszatérjen."

A Hanneman helyén az Exodus gitáros Gary Holttal kiálló Slayer jelenleg a Rockstar Energy Drink Mayhem turnén koncertezik Észak-Amerikában hatalmas tömegek előtt. Ősszel a csapat valószínűleg kétszámos EP-vel jelentkezik, az új nagylemez megjelenése csak 2013-ban várható – alighanem Jeff dalai és játéka nélkül...

 

Hozzászólások 

 
+3 #4 Palinkas Vince 2012-07-23 15:20
[quote name="Assassin"]Egyszerre félelmetes és undorító, hogy megharap egy kis pók és órák alatt élve felzabálnak a nyálában lévő húsevő baktériumok.. .

Na ja, az ember sokszor álmodozik Kaliforniáról. de ilyenkor mindig meggondolandó - fekete özvegy is megcsíphet, csörgőkígyó, földrengés stb.
Idézet
 
 
+7 #3 Assassin 2012-07-23 14:55
Egyszerre félelmetes és undorító, hogy megharap egy kis pók és órák alatt élve felzabálnak a nyálában lévő húsevő baktériumok.. .
Csoda, hogy Jeff életben maradt.. mielőbbi teljes felépülést kívánok neki.
Araya egy nagyon szimpatikus figura, ez a nyilatkozata csak fokozta nálam ezt a benyomást. Nem véletlenül vannak már 30 éve együtt...
Gary Holt egy kitűnő választás volt... ha tudná mit jelent a neve magyarul... :Igazi dögös thrash metal családnév. :D
Idézet
 
 
+13 #2 Equinox 2012-07-20 19:34
Szerintem sem. South of Heaven nálam kb ugyanakkora kedvenc mint a Reign, épp a lassabb, sötétebb, hangulatosabb témák miatt. Mellesleg épp ettől a műfaj királya ez a banda, h nem csak gyalulásban a legjobbak, hanem hangulatkeltésb en, lassabb dolgokban is mesterek.
Idézet
 
 
+13 #1 Tamas 2012-07-20 16:28
Hat remelem Jeff felepul, mert mindig o hozta a hangulatosabb,. lassabb, hatborzongatobb temakat. Anelkul nem lenne teljes egy Slayer lemez.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.