Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Áprilisban új Accept: „Elképesztően elégedett vagyok a Humanoiddal”

Április 26-án jelenik meg az Accept új albuma, a Humanoid. A zenekar júliusban ott lesz a Rockmaraton Fesztiválon is.

0207accept

accept_cTizenhetedik nagylemezét jelenteti meg tavasszal, a Napalm kiadónál az Accept. A Humanoid három évvel követi a sorban a legutóbbi Too Mean To Die-t. A szokás szerint Andy Sneap producerkedése mellett rögzített album első kislemezdala február 28-án debütál majd. „Elképesztően elégedett vagyok a Humanoiddal – mondja Wolf Hoffmann gitáros. – Az egész lemezt nagyszerű energia fűti, és ismét remekül éreztük magunkat, hogy a legjobb metálproducerrel, Andy Sneappel dolgozhattunk. Remek csapatot alkotunk együtt."

Érdekesség, hogy elődjével ellentétben ez a lemez ismét csak két gitárossal készült: Hoffmann, Mark Tornillo énekes, Uwe Lulis gitáros, Martin Motnik basszer és Christopher Williams dobos ötösben rögzítette a dalokat, Philip Shouse ezúttal nem vett részt a felvételekben. A háromgitáros koncertfelállásnak ugyanakkor nem intenek búcsút, bár a májusi dél-amerikai koncerteken és a nyári fesztiválszezonban – személyes okokból – a színpadon is nélkülözniük kell majd Shouse szolgálatait, helyére Joel Hoekstra (Whitesnake) ugrik be. Ugyanakkor az őszi, hagyományos lemezbemutató turnén elvileg ismét Philip csatlakozik majd harmadik gitárosként a bandához.

Az Accept július 11-én ismét Magyarországon koncertezik, a helyszín ezúttal az idén újjáéledő Rockmaraton Fesztivál lesz. Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.