Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Április 6-án jelenik meg a második Tornillo-féle Accept album

Április 6-án jelenik meg az Accept új nagylemeze, a Stalingrad, amely a 2010-ben hatalmas sikerrel visszatért német metal legenda második albuma lesz Mark Tornillo énekessel a fronton. A banda ismét Andy Sneap producerrel dolgozott a stúdióban, a kiadó továbbra is a Nuclear Blast.

A főnök, Wolf Hoffmann gitáros korábban azt nyilatkozta: az új Accept lemez stílusa hasonló lesz a visszatérő Blood Of The Nationséhez, de nem szeretnék még egyszer leszállítani teljesen ugyanazt. A Stalingrad lesz a veterán német heavy metalosok második nagylemeze az amerikai Mark Tornillóval a mikrofonnál, és ismét Andy Sneap melózik majd velük a stúdióban producerként, akit a banda egyetlen interjúban sem felejt el méltatni. „Andy Sneap és az Accept tökéletesen egy hullámhosszon rezeg", mondja Wolf. „Ez már a Blood Of The Nationsnél is egyértelműen kiderült, most pedig izgatottan várjuk, hogy tovább haladhassunk ezen az ösvényen. Andy nemcsak elképesztően jó producer, de egyben nagyszerű barátunk is, aki az Accept család tagjává vált."

A csapat várhatóan még idén egy DVD-t is megjelentet, amit a tavalyi balingeni Bang Your Head!!! Fesztiválon rögzítettek. A csapat áprilistól ismét turnézik Európában, de magyar dátumról egyelőre nem tudni.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.