Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Anthrax: Slash és Kirk Hammett is beugrott hozzájuk egy kis vendégeskedésre

0330scottslashNoha az Anthrax újonnan kiadott feldolgozásos EP-je, az Anthems aligha fogja lángra gyújtani a világot, a jelenleg Amerikában futó Metal Alliance turné révén Scott Ianék ismét a figyelem középpontjában állnak a tengerentúlon. Ennek megfelelően Los Angelesben Slash és Chuck D., San Franciscóban Kirk Hammett lépett színpadra velük az AC/DC T.N.T.-jének feldolgozásában.

Totális teltházzal ment le az Anthrax, az Exodus, a High On Fire, a Municipal Waste és a Holy Grail nevével fémjelzett Metal Alliance Tour március 27-ei hollywoodi koncertje, ahol már a közönség soraiban is csak úgy hemzsegtek az ismert zenészek Kerry Kingtől Justin Chancellorön át egészen John Tempestáig, ám a csapat is szolgált pár meglepetéssel: a T.N.T. feldolgozásban Slash, a Bring The Noise-ban pedig az eredeti változatban is közreműködött Chuck D. perdült a deszkákra a Public Enemyből.

San Franciscóban, március 28-án szintén a T.N.T. erejéig Kirk Hammett tette tiszteletét a régi haverok mellett. Érdekesség, hogy Friscóban nem csak az Anthrax üdvözölhetett speciális vendéget, hanem az Exodus is, méghozzá Rick Hunolt, a banda legendás régi gitárosa személyében, aki a Bonded By Blood lemezes Strike Of The Beastben játszott egykori kollégáival. Hunolt évek óta inaktív, de tavaly például egy teljes európai turnén is kisegítette a csapatot, miután Gary Holt lassan két éve koncertezik a Slayerrel. Hunolt a tavalyi tokaji Hegyalja Fesztiválon is játszott az Exodusszal.

Noha a hivatalos bejelentés egyelőre még nem történt meg, a szervezők is elismerték, hogy tárgyalnak a csapattal, így az Anthrax július 30-án nagy valószínűséggel a Budapest Parkban játszik majd. Azt egyelőre nem tudni, hogy a csapat – a Metal Alliance-hez hasonlóan – a nyári európai koncerteken is az 1987-es Among The Living lemezre épülő programot játszik-e majd.

 

Hozzászólások 

 
+4 #2 QRman 2013-03-30 10:24
De furcsa Slash Les Paul nélkül:)
Idézet
 
 
+5 #1 Bandi 2013-03-30 08:14
Remélem nem kacsa a budapesti koncert híre
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.