Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Anselmo: „Az embereknek sajnálniuk kellene Vinnie Pault”

Phil Anselmo egy friss interjúban ismét igyekezett egyértelművé tenni, hogy egykori zenésztársa, Vinnie Paul állításaival ellentétben a Pantera feloszlása nem egy ember szeszélyei miatt történt. Az énekesnek a mai napig hiányzik a tavaly decemberben nyolc éve meggyilkolt Dimebag Darrell és a Pantera szellemisége.

Phil Anselmo a Revolvernek elárulta: nemrég ismét felvette a kapcsolatot Sterling Winfielddel, aki a Pantera utolsó lemezén, a 2000-es Reinventing The Steelen töltött be társproduceri feladatokat. „Nem is tudtam, hogy törés volt köztünk egészen addig, amíg nem találkoztunk pár hónapja. Egy ponton térfelet választott, és Vinnie Paul térfele volt az, ami egy őrült térfél. Rossz érzéseim vannak Vince miatt. Az embereknek sajnálniuk kellene a srácot. Én nem voltam ott, amikor Dimebaget meggyilkolták, ő viszont kurvára igen, és az események beleivódtak a vérébe. Szégyen, hogy Vince soha nem próbált meg közeledni Rex felé vagy felém. Szerintem hasznos lett volna számára egy ilyen gyógyulási folyamat ahelyett, hogy egyből ösztönösen a sztriptízbárokba és a whiskeybe menekült a félelmei helyett.”

„Egy ember nem tud feloszlatni egy zenekart”, mondta a Pantera szétrobbanásáról Phil. „Miután feloszlottunk, vajon Rex miért volt velem, nem pedig Dimebaggel és Vince-szel? Mindenkinek meg kell értenie: amikor egy csapat feloszlik, négyen négyfelé mennek. Igen, követtem el hibákat. Igen, mindkét oldalon hiányos volt a kommunikáció, és ennek egy része az én hibám volt – nagy része az én hibám volt. De amikor két napja felébredtem, az első gondolatom Dimebag volt. Rengeteget gondolok Dime-ra. Kibékülhettünk volna. Szeretném azt gondolni, hogy büszke lenne rá, amiért sikerült magamat kirángatnom a mocsokból, a mélységből. Nem hiszek a túlvilági életben, de valahogy az ember mégis reméli, hogy az elhunytak szelleme fentről figyel minket, és mosolyog ránk. Azt választottam, hogy a pozitív dolgokra emlékezem. Dime majdnem a tökéletes ellentétem volt, és lehet, hogy egy bizonyos mértékig csatáztunk egymással, de mindig megtaláltunk egy boldog középutat. Nagyon élő volt a kapcsolatunk, és ez borzasztóan hiányzik nekem. A Panterában majdnem természetfeletti összhang működött, amolyan nem evilági kémia. Azóta nem is éreztem ahhoz hasonlót. A Downnak is megvan a maga kémiája, de akkor sem Pantera.”

Anselmo júniusban a Hegyalja Fesztiválon lép fel a Downnal. Addigra már minden bizonnyal az énekes első teljes szólólemeze, a Walk Through Exits Only is kapható lesz, amelyet nemrég egy War Of The Gargantuas című split EP vezetett fel a Warbeasttel közösen.

 

Hozzászólások 

 
+4 #8 xdespisedkidx 2013-02-18 17:18
Anselmo épp hogy nem a múltban él. Lehet hogy beszél a régi dolgairól de ha megnézünk egy teljes interjút a 10 kérdésből 1 ami ilyen. Az hogy sokat szerepel a médiában hát nem tudom. Lesz az a szóló lemez/Down EPk, életrajz, horror film fesztivál stb. http://www.youtube.com/watch?v=fOEEWb-JD6s elég csak ezt a videót megnézni hogy lássuk közel sem az a tag aki 2001-ben színpadon állt és nyomta a faszságait.
Idézet
 
 
-2 #7 TelekiPál 2013-02-18 16:08
Qrva unalmas már ez a verkli amit Anselmo állandóan teker, mint valami kakukkos óra. Egy Vinnie Paul nyilatkozatra jut 100 Anselmo sírás, hogy neki milyen rossz volt akkor meg mittudomén, mint valami buzeráns.

A tököm tele van már ezzel, egyébként meg a Down fanok részint szemenköpése, hogy még mindig a Panterát siratja ez a gyógyultdrogos anyámasszony katonája. Egyébként aki ennyit szajkózza hogy jól van, az sanszosan távolról sincs jól. Egyébként időközben megoperálták a hátát, amire - szerinte - szedte a drogot? Egyéként nekem töknyolc az is ha visszaesett, csak ezt a picsogást fejezze már be!!!
Idézet
 
 
-1 #6 thrillseeker 2013-02-18 14:20
Nem tudom, hogy rockstar dolgok-e ezek vagy sem, de azt tudom, hogy gusztustalan amiket beszél Anselmo alkalomról-alkalomra. Arra megy ki az egész, hogy szerepelhessen és megmondhassa a frankót. Dime halála óta csak magyarázza a bizonyítványát, ellentmondásos nyilatkozatokat tesz és pont az ellenkezőjét éri el ezzel mint amit akar. Ha befogná, már mindenki el is felejtette volna a szarságait, így viszont mindig újabb sebeket tép fel. A gyász, a részvét, a sajnálat magánügyek. Normális ember nem reklámozza, hogy ő mennyire gyászol, meg sajnál embereket, két mondattal később meg beléjük rúg egyet.
Ha valaha lehetett volna reunion - aminek semmi értelme nem lenne - azt ő már régen elb@szta!
Idézet
 
 
+1 #5 Venomádi 2013-02-17 23:35
Minuszozzatok csak, akárkit sajnáltok az életben feldughatja magának! SEMERRE nem vezet ha sajnáltok valakit. És nem kell reunion a kutyának sem, soha nem lehet azt visszahozni ami akkor volt, úgyhogy lépjetek emberek EGYET ELŐRE. Volt-nincs... Ha pedig ezen elgondolkoztok rájöttök, hogy így van.
Nem szabad a múltban elmélázni, annál rosszabb lesz.
Idézet
 
 
+4 #4 Sárvári Gábor 2013-02-17 23:17
Dehogy nem. Drogos voltam! Meggyógyultam. Most mindenkit meg akarok gyógyítani. A haverjaimnak is mondtam hogy álljanak le . . . . Bla bla bla! Nem haragszom! Jó volt! Csak szép emlékeim vannak. Minden zenész ezt pofázza! Már nem iszom. Mert én ittam ám! Mert rock star vagyok. Itt is nekiáll Vinnie-ről beszélni, utána meg: kirántottam magam a mocsokból. Oké. Értem. De ezt ezer meg egy zenész elmondta már: Tiszta vagyok. Pontosan azt pofázza mint mindenki.
Reunion-t meg hogyan?
Idézet
 
 
#3 xdespisedkidx 2013-02-17 20:34
Pedig pont ő az aki tipikusan NEM a "rockstar" dolgokat nyomja...Nem kell Pantera reunion elég ha néha van Metal Masters viszont Vinnie Paul-t a mai napig nem értem miért kapaszkodik annyira a rossz dolgokba.
Idézet
 
 
#2 Sárvári Gábor 2013-02-17 20:25
Idézet - Venomádi:
Ez egy hülye felfogás. Inkább sajnálni valakit az a szégyen. Azzal, hogy sajnálom se ő nem lép tovább semerre, és én sem. A sajnálás stagnálás. Több pozitív dolog előrelépést eredményez, ami nem sajnálatokból fakad. Tehát ennyit erről. Ja és még valami: a materialista ember nem lát a korlátokon kívűl. Márpedig amit ők elértek, és elmondása szerint amilyen összhang uralkodott, az mivel magyarázható? Szellemek egyesültek, tehát higgyé!


Szerintem igazad van . . . . Anselmo mostanában sokat szerepel a médiában. De csak a szokásos rock star dolgokat szövegeli.
Idézet
 
 
-4 #1 Venomádi 2013-02-17 15:31
Ez egy hülye felfogás. Inkább sajnálni valakit az a szégyen. Azzal, hogy sajnálom se ő nem lép tovább semerre, és én sem. A sajnálás stagnálás. Több pozitív dolog előrelépést eredményez, ami nem sajnálatokból fakad. Tehát ennyit erről. Ja és még valami: a materialista ember nem lát a korlátokon kívűl. Márpedig amit ők elértek, és elmondása szerint amilyen összhang uralkodott, az mivel magyarázható? Szellemek egyesültek, tehát higgyé!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.