Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Angus szerint „fel sem merült”, hogy Axllel folytassa az AC/DC

Habár annak idején több bennfentes is biztosan tudni vélte, hogy fixen is W. Axl Rose-zal a fronton megy majd tovább az AC/DC, most végre Angus Young is megnyilatkozott a témában, és elárulta: fel sem merült ilyesmi.

0508acdc

2016-ban, elhíresült módon W. Axl Rose-zal a mikrofonnál fejezte be aktuális turnéját az AC/DC, miután Brian Johnson hallásproblémái miatt nem tudta folytatni a koncertezést. A kollaboráció komoly vitákat váltott ki, de összességében rendkívül sikeresnek bizonyult – minket is meggyőzött –, és utána számos különböző forrás úgy tudta: tartósan is Axllel folytatja majd a zenekar. Most már persze jó ideje tudjuk, hogy nem így lesz, és jövő héten a Power Up című új album is megjelenik, rajta ismét Briannel. Angus Young a Total Guitarnak most elmondta: valójában szó sem volt róla soha, hogy Axllel mennének tovább. „Igazából sosem merült fel a dolog”, fejtegette a gitáros. „Axl igazán nagylelkű volt, és magától ajánlkozott, hogy egy nehéz helyzetben kisegít bennünket a turnén. Felvette velünk a kapcsolatot, és azt mondta: ha nem ütközik az aktuális elkötelezettségeivel, szívesen segít. Be akart ugrani, kipróbálni hozzá közel álló dalokat. Olyanokra is javaslatot tett, amiket én magam sem játszottam már nagyon hosszú ideje. Mindenképpen hálás vagyok neki, amiért önként jelentkezett, és segített befejezni a lekötött turnét. De neki is megvan a saját élete.”

A Power Up az AC/DC első albuma lesz a 2014-es Rock Or Bust óta, rajta Angus Young és Stevie Young gitárosokkal, illetve három taggal, akiknek státusza éveken át kérdésesnek tűnt a bandában különböző okokból, vagyis Brian Johnson énekessel, Phil Rudd dobossal és Cliff Williams basszusgitárossal. Az anyag producere Brendan O’Brien, hangmérnöke Mike Fraser volt.

acdc_cA dallista az alábbi:

01. Realize
02. Rejection
03. Shot In The Dark
04. Through The Mists Of Time
05. Kick You When You're Down
06. Witch's Spell
07. Demon Fire
08. Wild Reputation
09. No Man's Land
10. Systems Down
11. Money Shot
12. Code Red

A zenekar egyelőre nem jelentett be turnéterveket a jelenlegi járványhelyzet miatt.

 

Hozzászólások 

 
#2 Kormorán 2020-11-06 16:02
Értem mit esznek az AC/DC-n, de hogy ez még 2020-ban is kuriózum legyen...
Idézet
 
 
#1 Abigél 2020-11-06 09:22
Milyen jó lett volna Axl.el kiadott koncert CD-DVD kiadvány. Már a neve is sokat jelent. Az nagy kuriózum lett volna, főleg régen nem játszott számokkal is.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.