Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Analóg hangzású lesz a Spread Eagle harmadik albuma

Stúdiózik a Spread Eagle. A kultikus street rockerek a Frontiers kiadóhoz írtak alá még év elején, harmadik lemezük 2019 első felében kerülhet a boltokba.

0109se

Ahhoz képest, hogy a Shock!-nak adott, hét évvel ezelőtti interjújában Rob De Luca basszusgitáros még 2012-re ígérte egy új album megjelenését, elég kevés dolog történt az utóbbi években a Spread Eagle-lel. A '90-es évek hajnalának egyik kiugróan jó formációja némi szórványos amerikai koncertezést leszámítva igazából nem bizonyult túl aktívnak, most azonban változik a helyzet: leszerződtek a Frontiersszel, most pedig máris stúdióznak Tom Camuso hangmérnökkel. Érdekesség, hogy az analóg hangzású albumoot ugyanazon berendezések segítségével rögzítik, amelyeket az Aerosmith is használt az 1975-ös Toys In The Attic lemezhez.

A jövőre megjelenő anyag a csapat harmadik lemeze lesz, hiszen az 1992-es Open To The Public óta nem hallhattunk tőlük friss felvételeket. A Spread Eagle jelenlegi felállásában Rob mellett Ray West énekes képviseli a klasszikus felállást, társaik Ziv Shalev gitáros és a basszer testvére, Rik De Luca dobos.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.