Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Amott nélkül is elkészítette az új lemezt a Carcass?

Egyes pletykák szerint már az utolsó simításokat végzi visszatérő lemezén a '90-es évek egyik legnagyobb hatású underground extrém metal zenekara, a brit Carcass, viszont a klasszikus tagságból egyedül Jeff Walker és Bill Steer gitáros vesz részt a munkában.

A Carcass a megszellőztetett információk szerint Colin Richardson producerrel dolgozik a lemezen, és ugyan kiadójuk még nincs, az album 2013 első felében már meg is jelenhet. Némileg árnyalja a képet, hogy a zenekar fix tagságát – ismét nyomatékosítjuk: a pletykák szerint – jelenleg kizárólag Jeff Walker énekes/basszer és Bill Steer gitáros alkotja, mivel Mike Amott gitáros és az újjáalakuló turnékon játszott Daniel Erlandsson dobos egyéb elfoglaltságai miatt nem tudta vállalni a munkát. A stúdióban – állítólag – a német Heaven Shall Burnből ismert Matthias Vogt segítette ki Walkert és Steert. A jól értesültek már azt is tudni vélik, hogy a Carcass jövőre ismét koncertezni kezd, és ott lesznek a Maryland Deathfesten, illetve a Chile's Metal Festen is.

A fenti értesüléseket a zenekar környezetéből eddig senki sem erősítette meg, de Mike Amott egy idén tavaszi interjúban azt nyilatkozta: hallott róla, hogy Walkerék dolgoznak valamin, de már akkor is megerősítette, hogy ő maga nem érintett a projektben. „Akármit is csinálnak, csakis a legjobbakat kívánom nekik", tette hozzá.

A Carcass utoljára 1996-ban adott ki lemezt Swansong címmel. A zenekar a 2000-es években alakult újjá, 2008-ban a Szigeten is felléptek.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.