Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Amikor újjáalakultunk, a nézők valahogy nem özönlöttek a koncertekre”

Hétfő este végre Budapesten is fellépett az S.O.D. legendás frontembere, Billy Milano, aki saját zenekarával, az M.O.D.-vel jutott el hozzánk. Aki elment és megnézte Billyt, örüljön neki, hogy ott volt – abban pedig ne reménykedjen, hogy erre esetleg az S.O.D.-vel is esélye lesz valamikor…

„Nem hiszem, hogy bárki is eleget tudna fizetni nekünk ahhoz, hogy összejöjjön”, mondta Scott Ian, az Anthrax gitárosa a Metal Injection azon kérdésére, lesz-e még valaha S.O.D. újjáalakulás. „Eleve úgy gondolok az S.O.D.-re, mint ami jóval nagyobbá nőtte ki magát annál, amekkora valójában, szóval ahhoz, hogy rávegyenek, valakinek tényleg baromira akarnia kellene a dolgot. Az emberek beszélnek róla, visszaemlékeznek rá, és tudom, hogy rengetegen imádják a Speak English Or Die! lemezt, akárcsak mi magunk is. Viszont amikor újjáalakultunk, a nézők valahogy nem özönlöttek a koncertekre. Jó, néhány európai meg japán koncerten igen, de amikor 1999-ben és 2000-ben az Államokban turnéztunk, és két kört is futottunk, nem adtunk el túl sok jegyet. Szóval az embereknek megvolt az esélyük arra, hogy lássák a bandát. Én pedig úgy éreztem, talán túl sokat tettünk. Akkor mindenkinek esélyt adtunk, aki eljött és megnézett minket, az jól érezte magát, de nincs szükségem arra, hogy megint megcsináljuk ezt, és hagyományosan működő zenekart csináljunk az S.O.D.-ből. Olyanom már van, nincs szükségem még egy másodikra is… Az S.O.D. eleinte szórakozásnak indult, aztán már nem bizonyult annak: meló lett belőle. Melóm meg már így is akad elég.”

A crossover legenda a ’90-es évek végi újjáalakulás után hivatalosan 2003-ban oszlott fel ismét, de 2007-ben még összejöttek egy rövid időre, és megjelentették utolsó kiadványukat Rise Of The Infidels címmel, rajta korábban már ismert anyagokkal. Ez a lemez ugyanakkor nem vert különösebb hullámokat, megjelenését pedig – vélhetően elsősorban Scott Ian és Billy Milano rossz viszonya miatt – nem követték koncertek.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.