Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Amikor a Dillinger találkozik a Mastodonnal és az Alice In Chainsszel

0424gtoÉpp tegnap számoltunk be egy Mastodon-közeli projekt létrejöttéről, most pedig itt van egy másik is: a Giraffe Tongue Orchestrában Brent Hinds gitáros/énekes zenél együtt a The Dillinger Escape Planből ismert Ben Weinman gitárossal, illetve William DuVall-lal, az Alice In Chains frontemberével.

Eredetileg Juliette Lewis állt a Ben Weinman által alapított Giraffe Tongue Orchestra frontján, ám a színésznő-énekesnő egy idő után kiképett a még 2012-ben összejött bandából, így a mostani felállást a The Dillinger Escape Plan gitárosa mellett William DuVall (Alice In Chains) és Brent Hinds (Mastodon) alkotja. A még idén megjelenő, tízszámos debütáló album megírásában DuVall ugyanakkor még csak kismértékben vett részt, de Weinman állítja: tényleges zenekarról van szó, amely abszolút demokratikusan működik.

A formáció augusztus 27-én és 28-án debütál majd élőben, méghozzá két patinás brit fesztiválon, Readingben és Leedsben. Az első lemezen olyan dalok szerepelnek majd, mint a Crucifixion, a Broken Lines, a Fragments & Ashes, az Adapt Or Die, a Back To The Light, az All We Have Is Now vagy az Everyone Gets Everything They Really Want, az első single pedig a Blood Moon lesz. A skála a beharangozások alapján a progresszív metalos eposzoktól a jövőbe mutató power-balladákon át egészen a klasszikus rockhimnuszokig terjed.

 

Hozzászólások 

 
+4 #3 Dead again 2016-04-24 20:34
De az Alice in chains is alkothatna már valamit! Amúgy kíváncsi vagyok.
Idézet
 
 
+2 #2 Sárvári Gábor 2016-04-24 16:41
Akkor nem csak nekem jutott eszembe hogy Mastodon-éknak is kellene valamit összehozni. A beígért téli EP is elmaradt 2014-ben. Jó lenne azt is hallani, meg teljesen új zenéket is.
De a Gone is Gone mellett erre is kíváncsi vagyok. Brent Hinds szerintem nagyon jó dalszerző, gondolom a többiek is komoly arcok, szóval igen, lesz itt jó zene bőven.
Idézet
 
 
+1 #1 Codename333 2016-04-24 10:44
lesz itt jó zene bőven.Nah de azért várunk egy új Mastodont is nemsokára :D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.