Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Amerikai kiadónál jelenik meg a Krampüs második albuma

0311krampusA múlt héten felvette második lemezét a törökbálinti SuperSize Recording-ban a veszprémi Krampüs, akik két éve hozták ki remekül sikerült debütáló albumukat, a Mental Holocaustot. A folytatás Graveyard Blowjob címmel érkezik hamarosan.

„Hétfőn kezdtük a felvételeket, vasárnap pedig már a kezünkben volt a kész anyag", mondja a zenekar. „Nagyon gördülékenyen zajlottak a felvételek, nagyon jó hangulatban, egy nagyon király stúdióban. Dexterrel rögzítettünk, a keverést és a mastert Varga Zoli csinálta, ezúton is hatalmas köszönet nekik! Nagyon állat lett a végeredmény, alig várjuk, hogy megosszuk mindenkivel. Zeneileg és hangzában is sikerült überelnünk a debüt Mental Holocaustot."

Az új album az igen ízes Graveyard Blowjob címmel jelenik meg a közeljövőben, méghozzá egy amerikai kiadónál, de a banda egyelőre még nem árulta el, pontosan melyik cégről is van szó. Az viszont tudható, hogy egy S.O.D. dalt is rögzítettek, és amennyiben sikerül rendezni a jogi vonalat, ez is helyet kap majd az anyagon (ha nem jönne össze a dolog, akkor letölthetővé teszik). Hamarosan egy új dalt is bemutatnak, és a borító is nemsokára nyilvános lesz – utóbbiban csak reménykedni tudunk, hogy nyomába ér majd a Mental Holocaustnak, amely a Shock! stáb egyik kedvenc magyar borítója volt az utóbbi évekből...

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+3 #1 Venomádi 2014-03-11 17:03
Veszprémi gyerekek! (közben meg büszke vagyok :D)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.