Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Alter Bridge: az eddigi legkevésbé kiszámítható anyag érkezik októberben

0725abFortress címmel jelenik meg október 7-én az Alter Bridge negyedik nagylemeze az EMI kiadónál. Mark Tremontiék a megszokott stílusban fogant, de izgalmas, modern hard rock anyagot ígérnek, amelyre az is garanciát jelent, hogy a producer ismét Michael „Elvis" Baskette volt.

„Amikor elkezdtük az album munkálatait, minden korábbinál keményebben hajtottuk magunkat annak érdekében, hogy minden egyes megoldásból a lehető legtöbbet hozzuk ki", mondja az anyagról Tremonti. „Az eddigi legkevésbé kiszámítható, legizgalmasabb lemezünket szerettük volna elkészíteni, és az első visszajelzések alapján sikerült is elérnünk azt, amire törekedtünk."

A Fortressre tizenhárom dal kerül fel, köztük olyanok, mint a Cry Of Achilles, a Bleed It Dry, a Farther Than The Sun, az All Ends Well vagy az epikus címadó darab. A zenekar a megjelenéssel párhuzamosan ezúttal rendhagyóan Európában kezdi a turnézást, az Egyesült Államokban csupán egyetlen bemelegítő bulit nyomnak idén, október 4-én, a floridai Orlandóban. Ezután, október 16-tól Európában játszanak egészen november 16-ig, méghozzá a Halestorm vendégeskedésével (de néhány dátumon a Shinedown is ott lesz). A csapat ismét fellép a londoni Wembley Arenában is, ahol nagysikerű DVD-jüket is rögzítették, Magyarországhoz legközelebb pedig a bécsi Gasometerben lehet elcsípni őket november 7-én.

 

Hozzászólások 

 
#2 DRAZSEN 2013-07-25 15:19
Teljesen mindegy mit igérnek.Fogadkozni mindenki tud,és szokott is.Én pont az említett londoni koncert dvd-jükkel próbálkoztam meg a csapat közelébe helyezkedni,és oltári csalódás volt.S most enyhén fejeztem ki magam.Oké Tremonti mint gitárhősnek aposztrofált "nagy" zenész.....Hát szerintem egy kalap sz.r Semmi íz,semmi dallamcentrikus ság,igazi feeling,lúdbőrö zős fűszer a játékában nincs.Technikailag lehet rendben van,de nálam nagyon nem.
Idézet
 
 
+2 #1 GTJV82 2013-07-25 10:58
Nagyon várjuk!!!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.