Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

All Our Yesterdays címmel jelenik meg ősszel az új Blackmore's Night

0707bnMiközben pár nappal ezelőtt nyilatkozatában Ritchie Blackmore végre bejelentette, hogy jövőre pár koncert erejéig visszatér a rockzenéhez, közben azért persze nem teszi jégre a feleségével vitt Blackmore's Night projektet sem. A folkos-akusztikus formáció új albuma All Our Yesterdays címmel, szeptemberben jelenik meg.

All Our Yesterdays címmel szeptember 18-án, a Frontiers gondozásában jelenik meg a Blackmore's Night új nagylemeze. Ritchie Blackmore és Candice Night új anyaga több különböző formátumban is napvilágot lát, a szimpla CD és digitális változat mellett lesz DVD-vel kiegészített CD, dupla bakelit és box set is, benne a deluxe CD/DVD-vel, a két vinyllel, egy L-es méretű pólóval, poszterrel és litográfiával.

Maga a zene olyan lesz, mint eddig, vagyis akusztikus, reneszánszos-folkos hatású muzsika, amelyet a múlt és a jelen témaköre mellett Ritchie és Candice városa, illetve az ott tartott összeülős-gitározós estek inspiráltak. Ezek hatására kerül fel az anyagra Mike Oldfiled Moonlight Shadowjának, Linda Ronstadt Long Long Time-jának és Cher, illetve Sonny Bono I Got You Babe-jének feldolgozása is.

 

Hozzászólások 

 
+5 #1 thrillseeker 2015-07-07 09:39
Tiszta Tolkien-tábor!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.