Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

All Love Is Lost: nézd meg a Budapestre készülő Body Count új klipjét!

Bemutatta új videóját a Body Count az All Love Is Lost dalra. Ice-T legendás formációja június 17-én, huszonegy évvel utolsó magyarországi fellépése után ismét Budapesten játszik.

0617bc

Közzétette legújabb videóját a Body Count. A tavalyi Bloodlust lemez Max Cavalerát is felvonultató All Love Is Lost dalának klipje alább megtekinthető.

A Body Count nyáron Budapesten is fellép, ami nagy szó, hiszen a banda hosszú karrierje során mindössze kétszer játszott Budapesten: először 1993-ban, a Rocklandben, majd 1997-ben, a Rockvárban, vagyis komplett generációk nem láthatták itthon élőben Ice-T-t és ikonikus rap metalos formációját. A zenekar a New Beat szervezésében most elfoglalhatja méltó helyét a Budapest Park színpadán. Az alapító tagok közül persze már csak Ice-T és Ernie C gitáros vannak a bandában, hiszen D-Rock és Beatmaster V dobos rákban, míg Mooseman basszusgitáros egy utcai lövöldözésben hunyt el, ami majdnem a banda végét is jelentette. Végül aztán túlléptek a gyászon és a nehézségeken, és a 2014-es Manslaughter albummal végre teljes gázzal is visszatértek a színtérre a csendesebb időszak után. Ez a lemez, illetve az említett Bloodlust egy új rajongói réteggel ismertette meg a csapatot.

A Body Count előtt a Powerflo játszik, akiknek első albuma tavaly jelent meg. A formáció tagjai Sen Dog, a Cypress Hill egyik rappere, Christian Olde Wolbers, a Fear Factory klasszikus korszakának basszere, Billy Graziadei, a Biohazard gitáros/énekese, Rogelio Lozano, a Downset gitárosa, illetve egy brazil dobos, Fernando Schaefer. Szintén fellép a bulin az Astroid Boys is. Részletek a koncertről itt.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+5 #2 Tulus 2018-05-18 09:36
Body fuckin' Count \m/
Idézet
 
 
+4 #1 homme 2018-05-18 08:41
Nagyon romantikus dal és klip! :-)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.