Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Alice Cooper: közös melók Perryvel, Depp-pel és McCartney-val

0309alicejohnnyJoe Perryvel és Johnny Depp-pel alapított új szupergroupot Hollywood Vampires néven Alice Cooper, ám a két nagy haver mellett a könnyűzene egyik abszolút csúcsragadozója, Sir Paul McCartney is vendégszerepelni fog az énekes hamarosan megjelenő feldolgozáslemezén. A pontos paramétereket azonban még mindig nem tették közzé.

A Rolling Stone információi szerint több dalban is vendégszerepel majd Alice Cooper régóta ígért feldolgozásalbumán az énekes régi cimborája, Joe Perry, az Aerosmith gitárosa, akivel Alice a ’80-as évek elején kísérelt meg először közösen dolgozni, ám mivel akkoriban mindketten lejövőben voltak függőségeikről, elvonási tüneteik miatt nem voltak képesek értelmes közös tevékenységre. Perry később az 1989-es, bombasikeres Trash albumon bukkant fel az énekes oldalán, nemrég pedig közösen hoztak létre egy új szupergroupot hármasban a filmsztár Johnny Depp-pel, aki szintén felbukkan a feldolgozásanyagon. A Come And Get It című dal új változatában például helyből mindketten szerepelnek Alice oldalán, együtt Sir Paul McCartney-val, aki saját maga jegyezte szerzőként a számot, amely eredetileg a Badfinger zenekar 1970-es debütalbumán jelent meg.

„Tudta az összes akkordot, a szöveget, mindent”, mondta a McCartney-val közös munkáról Perry. „Semmiféle puskája nem volt, mégis olyan benyomást keltett, mintha egész életében folyamatosan játszotta volna ezt a dalt. Alice-szel és Johnnyval csak álltunk ott, és lestünk egymásra, és elárulhatom: ha lett volna valamiféle ego-mérő a szobában, hát az csak Pault mutatta volna. Tökmindegy, ki vagy és mit csináltál addig, ha Paul ott van a szobában, akkor egyszerűen muszáj rá figyelni. Nagyon nehezen koncentráltunk így a játékra, hogy ő is jelen volt.”

Cooper, Perry és Depp ősszel már biztosan ott lesznek a Rock In Rio fesztiválon Brazíliában Hollywood Vampiresként. Egyelőre nem tudni, addig megjelenik-e Alice feldolgozásalbuma, amelyen egyébként többek között The Doors-, Jimi Hendrix-, John Lennon- és The Who-szerzemények is szerepelnek majd, vagyis elsősorban a ’60-as, ’70-es évek klasszikusai.

Alice legutóbbi lemeze, a Welcome 2 My Nightmare 2011-ben jelent meg.

 

Hozzászólások 

 
-1 #2 cápaidomár 2015-03-11 23:10
Úr Isten... Kizárt, hogy ebből bármi jó is kisülhet. Jaj ne már... Na, jó, Joe Perry az rendben van, de a többiek. Nem akarok tiszteletlenked ni, de Johnny fiúnak inkább a filmvásznon kéne maradnia, hiszen még a Beautiful People-t se tudta rendesen lejátszani, persze a mai stúdiótechnikáv al már bármi lehetséges. Nem az, hogy jól, vagy faszán, egész egyszerűen elfogadhatatlan ul. Tudom persze, hogy az csak egy buli volt, poén, meglepetés, de akkor is.

A többieket meg szimplán nem szeretem, az Aerosmith se igazán az én zeném, de Ők szimpatikusak.

Ki fog dobolni? Á, persze Tim Burton! Hahaha...
Idézet
 
 
+6 #1 Wendiii 2015-03-10 13:47
Akkor az esetleges videoklip(ek) rendezője Tim Burton lesz? :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.