Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Alapember távozott a Pink Cream 69-ból

Otthagyta a Pink Cream 69 sorait a görög származású dobos, Kosta Zafiriou, akinek helyére személyes jóbarátja és dobtechnikusa, Chris Schmidt került a zenekarban. Kosta a német hard rockerek alapító tagja volt, döntését saját bevallása szerint is sok álmatlan éjszaka előzte meg.

„Nagyon kemény döntés volt otthagyni a zenekart, amelynek 1987-ben én is az alapítói közé tartoztam, de biztos vagyok benne, hogy ez a helyes lépés", indokolja a történteket Zafiriou (a képen). „A Bottom Row nevű cégemmel esedékes elfoglaltságaim, illetve az új bandám, a Unisonic dobosi és menedzseri kötelezettségei miatt egyre inkább úgy éreztem, hogy visszahúzom a Pink Cream 69-t. Chris nagyszerű dobos és évek óta a csapat jóbarátja, ami tökéletes megfejtéssé teszi őt a zenekar számára. Csakis jót kívánok a srácoknak, és alig várom, hogy lássam az első koncertjüket Chrisszel – nézőként, élvezve a dalokat, amelyek életem felében nekem is hű társaim voltak!"

A Pink Cream 69 március elején kezdte meg a munkát új nagylemezén, amely a 2007-es In10sity óta az első stúdióalbumuk lesz. Az egyelőre cím nélküli album valamikor ősszel kerülhet a boltokba, rajta két ismert vendég felbukkanásával, az ő személyükről azonban később ígér tájékoztatást Németország legjobb dallamos hard rock alakulata.

 

Hozzászólások 

 
+1 #4 heavyervin 2012-03-07 01:51
Hansen nem fog sokaig ott maradni, ott neki a Gamma Ray. Ahogy az Iron Savior-bol is kiszallt mikor komolyra fordult, szerintem innen is elhuz. Kiske meg egyedul nem fogja nyomni. Szeretnem, hogy tevedjek, de sajna Kiske nem az az alak ma, aki egy bandaba hosszab tavon kibirja.
Idézet
 
 
+2 #3 zoli 2012-03-06 17:50
Hansennel én is bízok az Unisonicban. Egy klippet láttam az qrva jó volt...
Idézet
 
 
+2 #2 Joel Simoni 2012-03-06 15:20
Én sem örülök neki, egyik kedvenc német bandámról van szó, de nagy meglepetésként sem ért a dolog. Kosta régóta már nem csak zenész volt, ha nem üzletember is. Ott van ugye a Bottom Row, akihez olyan bandák tartoznak, mint a Helloween, Gotthard, Axxis, Krokus, Unisonic + PC 69, aztán ott van még tucatnyi banda akiknek a koncertjeit szervezik. Ha az ember egy ilyen céget irányít, nem tud részt venni teljes erőbedobással mindegyik projektjében. Talán az sem véletlen, hogy 2007-ben jelent meg lemezük utoljára.

Ami Kiskét illeti, kezd megjönni az esze az utóbbi néhány évben, én még nem írnám le az Unisonic-ot, pláne hogy ott van vele Kai Hansen.
Idézet
 
 
+1 #1 heavyervin 2012-03-06 14:41
Hat, nem epp egy bolcs dontes, ismerve Kiske-t ez sem fog hosszutavu zenekar lenni, a Pink Cream meg egy jol mukodo banda.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.