Shock!

április 16.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Akár dallamosabb irányba is indulhat a következő lemezzel a Lamb Of God

A következő hónapokat jól megérdemelt pihenővel tölti a Lamb Of God, ám a csapat azután ráfordul a következő albumra. John Campbell basszer szerint nem kizárt, hogy az Overlord és a The Duke után további számokban is dallamos ének szerepel majd…

0521log

Elég komoly meglepetést okozott a rajongótáborban, amikor a Lamb Of God legutóbbi lemeze, a VII: Sturm Und Drang egyik dalában, az Overlordban Randy Blythe énekes dallamos hangon szólalt meg, majd a tavalyi The Duke EP nagyjából párhuzamosan készült címadójában ismét. John Campbell szerint azonban simán elképzelhető, hogy a jól bevált kísérletek után tovább tapogatóznak majd ebbe az irányba.

„Mielőtt először lejátszották nekem a The Duke-ot, figyelmeztettek: Randy énekel benne”, mondta a basszer a The Salt Lake City Tribune-nak. „Pillanatra kihagyott a szívem, mert hallottam már énekelni a buszon csak úgy bohóckodásból, és nem volt jó! De hát ilyenkor nyilván csak viccelt. Kicsit ideges voltam, aztán elindult a nóta, és totál kifektetett. Tökéletesen megcsinálta, és remekül kihasználta a teljes eszköztárát. Most nem mondom azt, hogy feltétlenül születnek még ilyen dalok a jövőben, de igen, el tudom képzelni. Tisztában vagyok vele, hogy sok rajongó nehezen emészti meg az ilyesmit, de mindig igyekszünk fejlődni, és új elemekkel feldobni ezt a súlyos muzsikát. Nem mondom azt, hogy enélkül unalmas lenne, de azt biztosan nem akarjuk, hogy minden nap ugyanazokat a dalokat játsszuk, vagy nyomunk egy adott programot, amelyben minden dal pont olyan, mint az előző. Jó, ha eltérő érzelmek, eltérő dinamikájú témák is felbukkannak a műsorban.”

A Lamb Of God a Slayerrel és a Behemothtal lefolytatott észak-amerikai turné után pihenőre vonul, és a jövő évben nem nagyon várható tőlük különösebb aktivitás.

 

Hozzászólások 

 
-4 #3 Szálasihónaljszőre 2017-08-23 08:54
Ezeket is leírhatjuk...
Idézet
 
 
+5 #2 Scud 2017-08-22 08:57
Ha nem tolják túl, részemről rendben.
Idézet
 
 
+2 #1 Dead again 2017-08-22 08:33
Ez várható volt.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.