Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Accept: itt a lemezborító és a végleges dallista

Tizenegy új szerzemény kerül fel az április 6-án érkező új Accept nagylemezre, a Stalingradra, amely a 2010-ben hatalmas sikerrel visszatért német metal legenda második albuma lesz Mark Tornillo énekessel a fronton. Az anyag négy különböző formátumban lát napvilágot.

A banda ismét Andy Sneap producerrel dolgozott a stúdióban, a kiadó továbbra is a Nuclear Blast. A főnök, Wolf Hoffmann gitáros korábban azt nyilatkozta: az új Accept lemez stílusa hasonló lesz a visszatérő Blood Of The Nationséhez, de nem szeretnék még egyszer leszállítani teljesen ugyanazt. A Stalingrad lesz a veterán német heavy metalosok második nagylemeze az amerikai Mark Tornillóval a mikrofonnál, és a sima CD kiadás mellett lesz egy DVD-vel felturbózott változat, illetve dupla, gatefold csomagolású bakeliten is kijön. Utóbbi kiadásból szintén két változat készül: az egyik piros lemezeket rejt, a másik egy pirosat és egy fehéret.

A dallista az alábbi:

01. Hung, Drawn And Quartered
02. Stalingrad
03. Hellfire
04. Flash To Bang Time
05. Shadow Soldiers
06. Revolution
07. Against The World
08. Twist Of Fate
09. The Quick And The Dead
10. Never Forget (bónuszdal)
11. The Galley

A DVD-re a tavalyi Bang Your Head!!! fesztivál három dalának (Princess Of The Dawn, Pandemic, No Shelter) és a 2010-es Masters Of Rock két nótájának (Teutonic Terror, The Abyss) official bootleg felvétele kerül fel, illetve a Teutonic Terror és a Pandemic videoklipje. A csapat várhatóan még idén egy DVD-t is megjelentet, amin a teljes 2011-es Bang Your Head!!! fellépés anyaga rajta lesz majd. A csapat áprilistól ismét turnézik Európában, de magyar dátumról egyelőre nem tudni.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.