Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„A zene a ’70-es és ’80-as évek klasszikus elemeinek nagyszerű kombinációja”

1102sweetlynchMár két dal is meghallgatható a Sweet & Lynchtől, a Stryper-frontember Michael Sweet és a Dokkenből, illetve a Lynch Mobból ismert George Lynch gitáros közös csapatától. Ahol csak úgy mellékesen egyébként Brian Tichy és James LoMenzo alkotja a ritmusszekciót…

2015. január 26-án, Only To Rise címmel jelenik meg a Sweet & Lynch projekt bemutatkozó lemeze. „A Frontiers kiadó főnöke, Serafino Perugino adta az ötletet: ő kért fel rá, hogy énekeljek ezen a lemezen, aztán már én javasoltam, hogy producerként is vinném a dolgot”, idézte fel a kezdeteket Sweet a Guitar Internationalnek. „Közösen írtam a dalokat George-dzsal, és már én hívtam meg Brian Tichyt és James LoMenzót, hogy teljessé tegyük a zenekart. A zene a ’70-es és ’80-as évek klasszikus elemeinek nagyszerű kombinációja, hallani benne Journey-, Bad Company-, Dokken-, Van Halen- és Stryper-ízeket is. És tényleg csúcskategóriás zenészi teljesítmények hallhatók a lemezen.”

A zenekar abból a szempontból is elüt a hasonszőrű Frontiers-projektektől, hogy itt szinte bizonyosan lesz turné is. A September című dal alább mindenesetre meghallgatható, és a Divine című témát is le lehet fülelni itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.