Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A világ posztol: hallgasd meg a hétfőn érkező új Tankcsapda-lemez nyitódalát!

Bemutatta új albumának nyitódalát a Tankcsapda. A Liliput Hollywood hétfőtől kapható a MOL-töltöállomásokon országszerte.

0613tcs

Októberben új lemezzel jelentkezik a Tankcsapda. A Liliput Hollywood egyik érdekessége, hogy vertikális borítója lesz, kétféle képet ad tankcsapda_cattól függően, milyen szögből nézi az ember. A digitális és CD formátumok mellett pendrive formájában is kiadja a zenekar az anyagot, amely egyszerre jelenik meg a hazai MOL-kutakon és Szlovákiában a Slovnaft töltőállomásokon.

A lemez dallistája az alábbi:

01. A világ posztol
02. Szevasz öcsém
03. Megölni engem
04. A gyűlölet a régi
05. Ülj le mellém
06. Pattanások és szemüvegek
07. Liliput Hollywood
08. Amit a vér kíván
09. Hívjuk inkább úgy
10. Nincsenek szavak

A már ismert Szevasz öcsém! után most A világ posztol is meghallgatható.

 

Hozzászólások 

 
#7 Venomádi 2019-10-14 15:34
Idézet - Jézus:
Zeneileg most sem várt új Flying Colorst senki


Meghallgattam a lemezt, hogy nyugodtan lehessen véleményem. Kb. három nótában villant meg, amiről beszéltem. Magával a három akkorddal semmi baj, régen sem volt bonyolult zenéjük, mégis úgy érzem, ha van ott 30 év rutin, egy olyan gitáros, akiről azt hittem majd súlyosabbak lesznek tőle, akkor én a részemről nem Zanzibárt, Kowát, vagy a Guns 'n roses legrosszabb pillanatait akarom hallani. Egyébként profi munka, igazolja azt amit mainstreamként emlegettem.
Idézet
 
 
#6 Jézus 2019-10-14 10:10
Ha nem tudod mi a különbség a digitális marketing, vagyis egy dal megosztása pl. különböző közösségi médiafelületeke n, valamint aközött, amiről a dal szól, akkor az rég rossz. A kásás dolog sem egy komoly művészi önkifejezés, hanem az emberek vicces posztolási szokásaira utal. Elvégre mindenki jópofát akar posztolni, legyen az valami félig kész kaja, vagy csücsörítő, tükrös fotó, miközben rengeteg komoly válság sújtja, akár hitelek, mint amire utalt a lírai én.

Én sem vagyok már sok éve Tcs fan, kinőttem abból a korból, de azért alapból semmit nem fogok fikázni azért, mert kinőttem belőtte. Ez egy jól eltalált téma annak ellenére, hogy már n+122 zenekar feldolgozta ezt a témát, ami ugyanúgy aktuális azok után is. A Tcs-nek pedig sikerült a magyar valóságba behelyezni a témát. Zeneileg most sem várt új Flying Colorst senki, legalábbis azok nem, akik szeretik őket, vagy akik objektív módon próbálják nézni a helyzetet, pl. én. Az első albumokon 3 akkordos dalokkal operáltak, ez még mindig jó kis hard rock ahhoz képest. Hogy észre lehet venni a gitároscserét, miközben csak egyetlen gitárossal játszott előtte és azóta is a zenekar? Zseninek kell lenni hozzá.

Idézet - lcs:
... és mindezt kiposztolták a Facebookra.
Idézet
 
 
#5 Venomádi 2019-10-13 21:50
A témája, szövege egész oké volna, a legjogosabb fika ott érheti, hogy mennyire kőegyszerű a zene ahhoz képest, hogy én inkább mit várnék tőlük. Egy cimborám rendre le is zanzibározza a mostani bandát. Ahogy régen a Godsmack-nél vagy a Machine Head-nél szóba került: ha tudnak jobbat is, akkor miért nem? Egyre-másra inkább az az érzésem, hogy sokkal jobb üzletemberek mint zenészek, valamint az hogy nem áll jól nekik a mainstream. Mert már totálisan belesimultak a magyar könnyűzenei életbe. Ez az, amiért semmi izgalmas, veszélyes nincs ebben a nótában. S az hogy jó üzletemberek, egyáltalán nem sértés. A menedzsmentben több helyük lenne, csak és kizárólag. Mert itt szinte zenélhetne bárki. Meg azért az is kicsit ijesztő, hogy ezt az egyébként Lukács jó formában lévő hangját nem számítva, ma már simán összekeverném egy Alcohol nevű formáció bármelyik nótájával. Az egy kurva szar ajánlólevél csak mondom.
Idézet
 
 
#4 nikfisz 2019-10-12 22:09
Ahogy nézem a Lukácsot itt-ott,mintha egy kicsit megmulyult volna.Határozottan Nem Ő viszi a prímet.Szenilisen mosolyog,önismé tlő("a szó legszorosabb értelmében...ha úgy tetszik,stb)min tha nem kicsit kiégett volna,pláne szövegileg. Régebben voltak ugye a zseniális szövegei,(még a nem túl ismert számokban is.)most meg a felvezető dalok is vér cikik.Nem is idézek,mert kitiltanak.he-he.És ugye a 'csapda mindíg is szövegcentrikus volt...úgyhogy annyi...
Idézet
 
 
#3 lcs 2019-10-12 14:24
... és mindezt kiposztolták a Facebookra.
Idézet
 
 
#2 revdav11 2019-10-12 09:50
A szevasz öcsém és a TÉÁENKÁ-nál mindenképp jobb, bár az nem nehéz.

Nekem a legutolsó rendes lemezük, az Urai vagyunk a helyzetnek kifejezetten bejött, kíváncsi leszek erre is.
Zeneileg túl nagy változásra márnem érdemes számítani, szerintem a szövegeken csúszhat el a dolog.
Idézet
 
 
#1 sohamaar 2019-10-12 09:06
A zene nem is lenne annyira rossz, de ez a szöveg...
A rizskásás résznél felröhögtem. Nem tudom, lehet, hogy ezeket már viccből írja.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.