Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A világ négy legjobbja között a KISS Forever Band

Bejutott a négy döntős közé a magyar KISS Forever Band a nagy példakép által meghirdetett versenyen, amelynek tétje egy fellépés a világ első KISS-tematikájú minigolf-pályájának megnyitóján, illetve eredeti KISS kosztümök a zenekartól. Váry Marciék január 29-én mérettetnek meg a másik három versenytárssal Las Vegasban.

A KISS Forever Bandet az első körben több mint kétszáz jelentkezőből válogatták be a legjobb húsz közé, rajtuk kívül mindössze egyetlen másik európai csapattal. Innentől kezdve a rajongók kezében volt a döntés kulcsa azt illetően, kik léphetnek fel a január 29-ei döntőben, és a szavazás végeredménye értelmében Váry Marciék végül lehetőséget kaptak a nagy megmérettetésre két amerikai tribute alakulat, az ohiói Mr. Speed és a texasi Rock And Roll Over, illetve az ausztrál Kissteria mellett.

A döntőn a KISS jelenlegi szólógitárosa, Tommy Thayer is tiszteletét teszi majd, a győztes pedig március 15-én felléphet a szerencsejátékok fővárosában az említett minigolf-pálya avatógáláján. A világ onnantól kezdve hivatalosan is legjobb KISS tribute csapata eredeti kosztümöket is kap Gene Simmonséktól.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.