Shock!

április 30.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A Top Gun egyik klasszikus betétdalát dolgozta fel a Gloryhammer

Feldolgozást mutatott be a Gloryhammer, méghozzá a Cheap Trick egyik klasszikusát. A zenekar januárban Budapesten koncertezik a Beast In Black társaságában.

0505gloryhammer

Az eredeti, 1986-os Top Gun soundtrackje több nagy slágert is fialt, ezek egyike a Cheap Trick Mighty Wings dala volt, amelyet most a Gloryhammer is a saját képére formált. A zenekar még az aktuális, idei Return To The Kingdom Of Fife stúdiómunkálatai közepette rögzítette a számot, és eredetileg csak a limitált vinylkiadásra került fel, most azonban önállóan is kihozták. Ez az utolsó single a lemezhez, a csapat hamarosan ráfordul a következőre.

A Gloryhammer jövő év elején fut egy alapos kört Európában az albummal. A turnéra társult headlinerként a Beast In Black kíséri el a zenekart, a körút neve pedig találó módon Glory And The Beast lesz. A nyitószám szerepét a Brothers Of Metal nyerte el. A koncertsorozat magyar állomása január 20-án lesz a Barba Negra Red Stage-en, a Concerto szervezésében. Részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#1 queensryche999 2023-12-12 08:36
Fel, de minek? Ugyanaz a stílus, a hangszerelés is majdnem ugyanaz, számomra ennek maximum annyi értelme van, hogy a Gloryhammer közönségéből páran talán meghallgatják majd az eredetit is. (Talán a filmig is eljut néhány.)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.