Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A Tapsi Hapsiban mutathatott be egy új dalrészletet Axl Rose?

Egyes jelek szerint a Tapsi Hapsi karácsonyi epizódjában debütált tíz év óta első dalával W. Axl Rose, bár egyelőre mindenki tanácstalanul áll a látottak-hallottak előtt. A szóban forgó számrészletet természetesen a szokásos homály övezi, így túl sok információval sajnos mi sem tudunk szolgálni róla…

1227axl

Animált formában Axl Rose is felbukkant a New Looney Tunes rajzfilmsorozat december 24-ei epizódjában, az Armageddon Outta Here, Part Two-ban, ahol a Guns N’ Roses frontembere közösen szerepel a Warner Bros. összes legendás figurájával. Ha mindez önmagában ma már nem is lenne annyira különleges, mindenképpen emeli a sajátos vendégszereplés fényét, hogy az énekes az epizódban egy Rock The Rock című dalt is eljátszik Tapsi Hapsiékkal közösen. Azért igyekszünk mi magunk is homályosan fogalmazni, mert a dalról éppúgy nem tudni semmi konkrétumot, ahogy Axl sajátos cameójáról sem: még csak az sem ismeretes, hogy Rose ténylegesen részt vett-e az epizód elkészítésében, noha a rajzolt Axl beszéd- és énekhangja alapján többen is arra következtettek, hogy igen. (Mi azért annyira nem vagyunk ebben biztosak, de döntse el mindenki maga az alábbi részletek alapján.) Amennyiben a szám is tőle jött, a tíz évvel ezelőtti Chinese Democracy óta ez az első szerzemény, amely nyilvánosságra kerül az énekestől, igaz, ebben az esetben is az tűnik valószínűnek, hogy célirányosan a rajzfilmhez készült darabról beszélünk.

A Guns N’ Roses aktuális Not In This Lifetime turnéján egyébként végig a Looney Tunes szignálját használták intróként, a kapcsolat tehát adott. A Guns a minden idők második legsikeresebb turnéjának számító körút után 2019-et alighanem pihenőben tölti. Egyelőre nem tudni, készít-e a csapat új lemezt is, habár a tagok – elméletben – mind pozitívan nyilatkoztak a kérdésről.

 

Hozzászólások 

 
#5 Aradern82 2018-12-27 17:48
Ha ez tényleg a Chinese Democracy idejéből való nagy kár hogy arra nem került fel
Egy tök jó slágeres rockdal jó refrénnel
Bár az énekdallam kicsit a Thunderstruckot idézi itt-ott de nagyon jó kis dalnak tűnik
Idézet
 
 
#4 sbxslade 2018-12-27 16:08
ezt a mufajt amugy Mustaine mar kimaxolta 2004-ben az akkor futo Dodo Kacsa rajzfilmben (Duck Dodgers).

a sztori roviden: a 24,5. szazadban kiolvasztjak Mustaine-t, hogy legitarozza kemeny metallal (:D) a marsiak szuperfegyveret , ami unalmas jazz zenevel pusztitana el a foldet (:D :D). maga Mustaine adta a szinkronhangot es a Back in the day c. szamot porgettek le az epizod vegen.

erdemes megnezni, 10p az egesz es azota uvoltve rohogok rajta, miota kijott.

https://www.dailymotion.com/video/x622bqc
Idézet
 
 
#3 touristique 2018-12-27 12:46
A manus tuti Axl. :) De a dal inkább amolyan klisé rock, egy kvázi AC/DC stílusparódia, ami tökéletes egy ilyen rajzfilmbe. A Guns N' Roseshoz aligha van bármi köze.
Idézet
 
 
#2 MolGabi 2018-12-27 10:53
Annyira egyértelmű, hogy ő az. Jellegzetes beszédhangján és énekhangján is hallani, hogy az eredeti emberről van szó. Nem ez az első ilyen jellegű szereplése, 2004-ben egy videójátékhoz adta a hangját, mint rádió műsorvezető (GTA San Andreas).

https://www.youtube.com/watch?v=GjUrSjjUbVk
Idézet
 
 
#1 Codename333 2018-12-27 10:53
én szerintem ezt konkrétan csak rajzfilmhez írhatta. Így tök jól működik mert am nem egy sláger :D de ki tudja mi az igazság.....én erre tippelek
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.