Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A Subscribe vezeti a MAHASZ eladási listáját

0206subiHelyből a MAHASZ lista első helyén kezdett a budapesti Subscribe új albuma, a frissen megjelent This Moment Will Soon Be Gone. A csapat elkészítette első klipjét is a lemezhez, méghozzá a We Are Stardust című dalhoz.

Egyből a magyar eladási listák élén kezdett az új Subscribe album, ami a hazai viszonyok ismeretében még akkor is szép eredmény, ha egyébként köztudott, hogy Magyarországon nem igazán létezik ma már lemezeladás. A csapat elkészítette első videóját is a lemezhez, amely alább máris megtekinthető.

„Zeneileg a korábbinál egységesebb, komplexebb, változatosabb az új anyag”, mondja Csongor Bálint énekes az új albumról. „Erősek a verzék és nagyon jól sikerültek a vokálok, énektechnikában pedig új dolgokat vetettem be, amelyek eddig nem voltak rám jellemzőek. Akár azt is mondhatnám, hogy mesélős, dallamos musicalhangulata van az új lemeznek, de nem kell félni, nem váltunk stílust. A This Moment Will Soon Be Gone dalszövegeinek egy részét a személyes életem, egy szerelem és egy szakítás története ihlette. Ezek elég komor, sötét számok lettek, de van azért vidám szöveg is például arról a boldogságról, amit a gitárosunk, Tomi újdonsült apukaként él át. Az új lemez több dala érint társadalmi jellegű témákat, köztük a Gazing. Ez a szám az internetes közösségek, a durva videók és a virtuális világ okozta elidegenedés jelenségére reagál.”

A budapesti lemezbemutató koncert április 11-én lesz az A38 állóhajón. Az albumról hamarosan nálunk is olvashatsz.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 Sárvári Gábor 2014-03-16 14:18
És ez így is van rendjén!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.