Shock!

július 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A Slayer és az Anthrax tagjaival bulizott Budapesten Jason Momoa

Gyermekkori álma vált valóra tegnap este Budapesten Jason Momoának: az Aquaman és a Trónok harca sztárja nemcsak részt vett a Slayer és az Anthrax koncertjén az Arénában, hanem a backstage-be is bejutott kedvenc zenekaraihoz.

0612slayer

Nem egyedül minket nyűgözött le kedden a Slayer és az Anthrax közös bulija, hanem a Budapesten forgató Jason Momoát is. A filmsztár, aki éppen Denis Villeneuve Dűne-adaptációján dolgozik Magyarországon, természetesen ott volt este az Arénában, majd a koncert után bejutott a Slayer és az Anthrax öltözőjébe is, ahol fotók is készültek róluk. „Imádom a metalt! Rengeteg tűz, életem egyik legjobb koncertje és egy gyermekkori álom. Slayer, Anthrax: észbontó volt! Találkoztam a hőseimmel, és kurva jó fejek! Köszönöm, hálás vagyok!", írta Jason az Instagramon. Momoának láthatóan a zenekarok is örültek – mindez mondjuk nem túl meglepő például Scott Ian Trónok harca-fanatizmusának fényében...

A Trónok harca Khal Drogója, illetve az Aquaman címszereplője köztudottan hatalmas metalrajongó: már 2011-ben, a sikertelen Conan-reboot idején is tudni lehetett róla, hogy Panterát, Metallicát és Mudvayne-t hallgatva bújt bele Robert E. Howard hősének bőrébe.

0612anthrax

 

Hozzászólások 

 
#1 Detlaff 2019-06-12 21:23
Momoa, még ha nem is egetrengetőek a színészi kvalitásai, emberként egy hatalmas szívű, egyszerű metalhead. :))
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.