Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„A Ritual egy szexuális töltetű dal”

Október 20-án végre új albummal jelentkezett a Within Temptation, és a zenekar a 2024-es lemezbemutató turnén Magyarországon is fellép majd. Most egy horrorisztikus új videót mutattak be a Ritual című dalhoz.

0821wt

Múlt héten jelent meg a Within Temptation új lemeze, a Bleed Out, a 2019-es Resist utódja. A csapat most a Ritual című számhoz készített videót a lemez dalai közül. „A Ritual egy szexuális töltetű dal – mondja Sharon Den Adel énekesnő. – A csábításról szól, illetve arról, ahogy egy nő hatalomhoz jut a férfiak dominálta világban. Tarantino filmje, az Alkonyattól pirkadatig inspirálta, és az új lemez könnyedebb pillanatainak egyike. Elsősorban a világban jelenlévő politikai és elnyomási problémákkal foglalkozik.”

A csapat turnéja jövőre járja be Európát. Budapestre 2024. október 18-án érkeznek, és a Barba Negrában lépnek majd fel. Ez a turné lesz a csapat első nagyszabású élő produkciója a 2022-es Worlds Collide óta, ahol az Evanescence-szel közösen járták be Európát. Magyarország akkor kimaradt a sorból, ezúttal azonban a Barba Negrában térnek majd vissza. Részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#1 ProgFan 2023-10-26 15:53
Korrekt album lett szerintem, a Resist-hez hasonló de kicsit más hangulatú.
A Hydra-nál fényévekkel erősebb dalokkal.
Amúgy a legjobban úgy lehetne leírni, mint slágercsokor és nem is áll távol a kifejezés a valóságtól, mivel alapvetően szinte csak single számokból készült összeállítás, és utólag került csak albumra.
Ezért nem is igazán homogén az egész és viszonylag változatosra sikerült.

Az Entartain You-t viszont én nem tettem volna rá a helyükben, az valahogy elüt és akkor hosszra sem lett volna probléma. Ezen kívül más kifogásolni valóm nincs. Nyilván aki symphonic metalt keres az rossz helyen jár, ez egy alter metal/rock album lett erős modern popzenei hatásokkal, de attól függetlenül megvan a piszkosság is benne és szépen megdörrennek a gitárok/dobok. A szövegek pedig azért utalgatnak rá, hogy nem feltétlen a rádióra készültek.

Részemről amúgy 8,5/10, de csak mert nekik azért volt ennél jobb albumjuk, attól függetlenül a top10-be nálam befér simán.(BTB-nél én sokkal erősebbnek érzem személy szerint)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.