Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A Red Swamp győzött a Metal Battle Extra tehetségkutatón

A Red Swamp nyerte az idei online Metal Battle tehetségkutatót. A csapat győztesként automatikus résztvevő a jövő évi Wacken Metal Battle Hungary döntőjében.

0622redswamp

Idén harminc éve először fordult elő, hogy augusztus első hétvégéjén nem volt Wacken Open Air, így jövőre csúszott át a 2020-ra tervezett Wacken Metal Battle Hungary is. A Metal Battle Extra a tehetségkutató online változata volt, amelyben közel két hónapon át keresték az ország legjobb metálzenekarait. A nyertes automatikusan bejut a jövő évi Metal Battle Hungary döntőjébe, egy évig ingyen sört kap a próbaterembe a Pécsi Sörnek köszönhetően, 1,5 millió forint értékű promóciós csomagot nyer a verseny médiapartnereinek – Lángoló Gitárok, Budapest BEAT, NuSkull.hu, Rockstar Magazin, Shockmagazin – felajánlásában, valamint egyéb értékes különdíjak is gazdára várnak a támogatók, az Árkádia Hangszerbolt, a Concerto Music, az Ibanez Magyarország, a New Beat és a Dürer Kert jóvoltából. Az elődöntő zsűrijének – Császár Gergő (Rockstar Magazin), Dankó János (Lángoló Gitárok), Draveczki-Ury Ádám (Shockmagazin), Fodor Judit (Hammer Concerts), Sütöri Olivér (Wacken Metal Battle Hungary), és Völgyesi Ádám (NuSkull.hu) – szavazatai alapján a döntőbe az alábbi zenekarok kerültek: Angerseed, As Karma Brings, Glasskey, Heedless Elegance, Leecher, Lost Continent, Lovecrose, Mytra, Needless, Petricor, Red Swamp, Tiansen. Az utóbbi néhány napban a nemzetközi is zsűri értékelte a tizenkét döntőbe jutott zenekart. A közönségszavazás és a döntő összesített eredménye alapján az idei versenyt a Red Swamp nyerte, így már biztosan ott lesznek a jövő évi Wacken Metal Battle Hungary döntőjében. „Ha figyelemmel követtétek a korábbi Metal Battle sorozatokat, talán emlékezhettek arra, hogy a Red Swamp tavaly csak hajszállal csúszott le az első helyről”, írják a szervezők. „A 2017-es versenyen szintén a döntősök között szerepeltek, ráadásul az idei közönségszavazást is ők nyerték, abszolút megérdemelt tehát a mostani győzelem, amihez ezúton is gratulálunk!"

A hosszú hétvége után részletes eredményhirdetéssel – benne teljes sorrenddel, pontszámokkal – jelentkezik a szervezőgárda.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.