Shock!

május 04.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„A rajongók nem további koncertekről, hanem új zenéről akarnak hallani”

0705bumblefootHabár pár hónapja azt nyilatkozta, hogy a közeljövőben esélytelen egy új Guns N’ Roses lemez, a csapat egyik gitárosa, Ron „Bumblefoot” Thal most mégis azt mondta: a zenekar hamarosan nekilát a dalszerzésnek. Hisszük, ha látjuk…

„Elvileg a legutóbbi kör után terveztünk nekiülni a dalszerzésnek, de Indiába kellett utaznom”, nyilatkozta a Time Out Dubainak Bumblefoot. „Mikor visszatérek, remélhetőleg mind össze tudunk jönni, és arra koncentrálni, hogy új zenét írjunk együtt. A rajongók nem további koncertekről, hanem új zenéről akarnak hallani.”

A nemrég Rex Brownnal és Brian Tichyvel egy KISS tribute csapatot is beindított Ron egyébként továbbra sem izgatja magát túlságosan amiatt, hogy a Guns N’ Roses tábor jelentős része számára a mostani zenekar nem Guns N’ Roses. „Hat Star Wars film volt. Azzal sincs semmi gond, ha valaki ezeket csak A Birodalom visszavágig látta, csak éppen kimaradt a sztori többi részéből. És akadnak jó dolgok, amiket ki lehet csipegetni ebből. De természetesen mindenki maga dönt: akinek kell, az viheti. Ha nem, azzal sincs semmi gond. Van a világon elég sok minden ahhoz, hogy mindenki megtalálja a neki tetszőt.”

Az Axl Rose visszatérését jelentő Chinese Democracy lemez idén már öt éve jelent meg.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.