Shock!

január 27.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„A nu metal agresszivitása mellett fontos szerepet játszanak az anyagon az elektronikus zene elemei is”

Az októberi HammerWorld magazin CD-mellékleteként jelent meg a hazai Pennhurst első teljes nagylemeze, az Őrizetlenül. A lemezhez most két szöveges videó is érkezett.

1207pennhurst

Megérkezett az első két dal szöveges videója a Pennhurst debütáló lemezéről, Ha némán állsz és Színfalak mögött címmel. „A lemezanyag zenei stílusát tekintve nu metal/modern metal, de nem a klasszikus értelmezésben tekintve – mondta Horváth Imre gitáros az ősszel megjelent lemezről. – Mi öten úgy gondoljuk, hogy a magyar zenei palettán jelenleg egy hiánypótló, üde színfolt. A nu metal agresszivitása és a mélyre hangolt, effektezett gitárok mellett fontos szerepet játszanak az anyagon az elektronikus zene elemei, főként dubstep díszíti a dalokat. Szövegileg pedig szinte a teljes lemez fontos társadalmi problémákra hívja fel a figyelmet, hogy nekünk, embereknek oda kellene figyelnünk végre egymásra és a körülöttünk lévő környezetre, világra. Ha semmi nem változik, akkor a gyerekeinknek, unokáinknak a jövőjét tesszük kockára… A lemezcím is erre utal: Őrizetlenül, hiszen sajnos a mai világban maga az ember is őrizetlenül éli az életét, mindenki csak magával foglalkozik, és a környezetünk is…”

Az ismét erősödő koronavírus-járvány miatt a csapat úgy döntött, hogy csak jövő márciustól folytatja a lemezbemutató turnét.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#2 latexbaba 2021-12-08 10:39
Idézet - Nornagest:
Ez a dubsteppel kevert numetal már tíz évvel ezelőtt is szar volt, a Korn is lepattant róla egyetlen album után, itthon meg most, röpke tíz éves késéssel sikerül ráálni erre a vakvágányra. Hát, bravó.

Ott a pont.
Idézet
 
 
#1 Nornagest 2021-12-07 17:00
Ez a dubsteppel kevert numetal már tíz évvel ezelőtt is szar volt, a Korn is lepattant róla egyetlen album után, itthon meg most, röpke tíz éves késéssel sikerül ráálni erre a vakvágányra. Hát, bravó.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.