Shock!

május 04.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A Mötley Crüe is csak úgy búcsúzik el, mint a Scorpions vagy a Judas Priest

Azt már tudjuk, hogy a Mötley Crüe 2015 végével visszavonul az aktív turnézástól, arról azonban egyelőre nem szólt a fáma, lesz-e folytatása a 2008-as Saints Of Los Angeles lemeznek. Úgy látszik, erre is megszületett a válasz – mint ahogy a csapat máris igyekszik tisztázni azt is, hogy a visszavonulás csak a turnézásra vonatkozik.

„Írtunk zenéket, de még nem raktuk össze a dalokat”, mondta Nikki Sixx basszer a 95.1 KSKY rádiónak. „Őszintén szólva nehéz ügy manapság ez az egész. Hat-kilenc hónapot töltesz azzal, hogy megírj tizenegy nótát, a szövegeket, az énektémákat, a gitárokat, a basszust, kialakítsd a hangzást, megkeverd, maszterelt, borítót tervezz, aztán kihozod, és semmi sem történik, mivel az emberek csak mazsoláznak a nóták között. Így aztán inkább azt mondjuk: miért nem hozunk ki egy-kettő-négy nótát a megfelelő formában tízmillió embernek ahelyett, hogy kihoznánk egyben tizenegyet százezernek? Most így gondolkodunk. Nem tudom, hogy jól vagy rosszul, de most errefelé jár az agyunk…”

Mindez rímel arra, amit a csapat az utóbbi években is hangoztatott, és legutóbb is mindössze egyetlen szál dalt adtak ki Sex címmel. Az azonban nem egyértelmű, meddig dobálhatja majd ki a Mötley a kisebb adagnyi számokat, Vince Neil ugyanis a 93.3KDKB rádiónak máris megszellőztette: annyira azért a nagy csinnadrattával bejelentett feloszlás és grandiózus búcsúturné sem végleges. „A Mötley nem oszlik fel. Továbbra is zenélünk majd, továbbra is áruljuk a merch-cuccainkat, és így tovább. Írunk majd dalokat bizonyos alkalmakkor, jelen leszünk. Egyszerűen csak felhagyunk a turnézással, ennyi a lényeg”, mondta az énekes. „De egy-egy különleges koncert ezután is lehet. Valaki megkérdezte, hogy amennyiben beiktatnának-e minket a Rock And Roll Hall Of Fame-be, összeállnánk-e. Talán igen, de ennyi lenne, és nem több. Ha viszont valaki azt kérdezi, hogy ha egy szaúdi herceg felajánlana mindannyiunknak 10 millió dollárt fejenként egy turnéért, akkor vállalnánk-e, a válasz nem. Ennyi. Nincs több turnézás.”

Vagy van…

 

Hozzászólások 

 
#1 the raven 2014-02-07 19:58
Tipikus amcsi hisztikeltés-nem is vagyok,hol is vagyok,itt is-ott is vagyok,nem létezek,de azért fizessetek,ha már látni/hallgatni szeretnétek.Röhej,de ezt így kell csinálni...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.