Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A Metallica és a Five Finger Death Punch is Rob Halforddal lépett színpadra

0504jamesrobA Metallicához és a Five Finger Death Punch legénységéhez is csatlakozott a színpadon Rob Halford a csütörtök esti Los Angeles-i Revolver Golden Gods díjátadón. A Judas Priest frontembere James Hetfieldékkel egy saját klasszikust adott elő, Zoltan Bathoryékkal pedig azok egyik új szerzeményében szerepelt.

A Rapid Fire-t játszotta Rob Halford a Metallicával a május 2-ai Revolver Golden Gods díjátadón, a Los Angeles-i Club Nokiában, amelyről egy videófelvétel is megtekinthető alább. A Metallica ezen kívül egyébként még három szerzeményt vezetett elő a gálán: a Disposable Heroest, a For Whom The Bell Tollst és a Seek And Destroyt.

A Judas Priest frontembere nem egyedül Hetfieldékhez ment fel a színpadra a gálán: a Five Finger Death Punch is itt mutatta be első új dalát a nyáron és ősszel két részletben érkező új, dupla albumról, és az a megtiszteltetés érte őket, hogy Halforddal közösen adhatták elő a Lift Me Up című szerzeményt. A dal stúdióváltozata a hónap közepén debütál, addig is egy videó megtekinthető róla alább.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.