Shock!

augusztus 15.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„A mélyen eltemetett gyász, egyedüllét, szorongás és a be nem gyógyult sebek mostohagyermeke lett a Furia”

Megérkezett az első, címadó dal és klip az alternatív metálban utazó Ann My Guard Furia című anyagáról. A lemez decemberben lát majd napvilágot.

0114amg

„A mélyen eltemetett gyász, egyedüllét, szorongás és a be nem gyógyult sebek mostohagyermeke lett a Furia, ami a karantén első heteiben született egy magányos estén”, mondja a dalról Baumann Eszter Anna énekesnő. „A téma maga elég profetikusra sikerült, mivel szerintem ma nincs olyan ember, akit ne sújtana le lelkileg a jelenlegi helyzet a világban. A kérdés az, hogy mennyit beszélünk róla és sikerül-e feldolgoznunk közösen ezt a traumát. A legrosszabb, amit tehetünk, hogy érleljük magunkban ezt a szörnyet, ami később egy váratlan helyzetben, váratlan formában csap minket arcon. Ezzel a dallal szeretnék tükröt mutatni az embereknek ahhoz, hogy merjenek szembenézni a félelmeinkkel, hiszen ha kiássák magukból a démont, és képesek megszelídíteni azt, akkor azáltal sokkal erősebben és bölcsebben kezdhetnek egy új fejezetet a világban.”

A zenekar nem változtatott a nyertes csapaton, már ami a zenét és a videót illeti: a klipet ismét Kollár Szabolcs készítette, a Furia felvételeiért pedig Vári Gábor (Miracle Sound) felel. A dalok ismét egy holland terjesztőnél, a Dutch Music Works-nél landoltak, csakúgy, mint az előző két lemez esetében.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.