Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A KISS luxushajóján mutatkozik be Steven Adler új zenekara

Az útját október 31-én megkezdő Kiss Kruise rockhajón debütál majd élőben Steven Adler új csapata, az Adler. Ha minden a tervek szerint halad, addigra akár meg is jelenhet a zenekar első nagylemeze, amelyet teljes egészében rögzítettek egy Los Angeles-i stúdióban.

Steven Adler, a Guns N’ Roses eredeti dobosa nem csinált túl sok érdemlegeset, mióta 1990-ben kipenderítették a világ legveszélyesebb rockzenekarából. Habár számos formációt tető alá hozott az elmúlt két évtizedben, hosszabb távon voltaképpen egyikből sem lett semmi érdemleges, noha az elsősorban Guns klasszikusokkal haknizó Adler’s Appetite kétszer eljutott Budapestre is az előző évtized közepén. Most azonban úgy tűnik, végre fordulhat a kocka: Steven új csapata, az Adler az egykori Dokken basszer, Jeff Pilson producerkedése mellett már teljes egészében felvette első nagylemezét, amelynek keveréséért Jay Ruston (Anthrax, Steel Panther, Stone Sour) felelt. Az egyelőre cím nélküli anyagon Slash és John 5 is vendégszerepelnek, az első single, a The One That You Hated pedig már kapható az iTunes-on. Steven társai a bandában Jacob Bunton énekes, Lonny Paul gitáros és Johnny Martin basszer, akik egytől egyig elismert hollywoodi klubveteránok, szélesebb körben azonban egyikük sem ismert.

A lemez megjelenési dátuma egyelőre még nem dőlt el, de valószínűleg még idén megjelenik. Az Adler első koncertjére a KISS által elindítandó Kiss Kruise luxushajón kerül majd sor: az út október 31-én kezdődik Miamiben, és a Bahamák érintésével tér vissza ugyanoda november 4-én. A KISS fanatikus Adler természetesen boldog a lehetőség miatt – remélhetőleg most már tényleg történik vele valami jó is…

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.