Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A Killswitch Engage dobosával stúdiózik az Unearth

Hivatalosan is megkezdte a munkát új lemezén a massachusettsi Unearth, akik beugró dobossal kényszerülnek rögzíteni friss szerzeményeiket, hiszen Derek Kerswill nemrég közös megegyezéssel távozott a bandából. A kisegítő nem más, mint a Killswitch Engage-es Justin Foley.

„Foley több okból is nyilvánvaló választás volt ehhez az albumhoz: főleg azért döntöttünk mellette, mert egyfelől kivételes adottságokkal és ismeretekkel rendelkezik a súlyos zenékről, másrészt pedig régóta jóbarátunk", áll az Unearth közleményében. „Több mint egy évtizede ápolunk vele baráti viszonyt, így a döntés könnyen megszületett." Az Unearth a westfieldi Zing stúdióban melózik az új lemezen a Killswitch gitáros Adam Dutkiewicz produceri felügyelete mellett, Mark Lewis keverős (The Black Dahlia Murder, Devildriver, Trivium stb.) segítségével. A csapat utoljára 2008-ban adott ki sorlemezt The March címmel, Magyarországon 2009 őszén játszottak legutóbb.

A keleti parti metalcore színtér egyik emblematikus bandája október végén vált meg Derek Kerswill dobostól, aki 2007 óta zenélt velük. Az akkori nyilatkozatok szerint a szakításra különböző nézeteltérések miatt, de békében került sor. Az aktuális koncerteken Branden Morgan segítette ki az Unearth-öt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.