Shock!

június 25.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„A játék neve továbbra is dallamos death metal”

0926tb÷ Condemnation címmel friss dallal jelentkezett Tóth Balázs, a Casketgarden egykori gitárosa. A zenekar emellett megjelentette első albumának vinylváltozatát is.

Ismét hallatott magáról Tóth Balázs, a Casketgarden volt gitárosa, aki ÷ Condemnation címmel jelentetett meg egy friss szerzeményt a japán Deathmetalvoicer énekével. „A BalashToth név eredetileg azért született, hogy megkülönböztessem valahogy a zenei projectjeimet, és ne egy az egyben a saját, elég gyakori, nevem alatt fussanak. Aztán logo is készült ehhez a névhez, valamint elkezdtem feltölteni tartalommal. Úgy éreztem, most ért a dolog arra a pontra, hogy saját dalokat hozzak ki e név alatt. Egyelőre rendszeresen megjelentett dalokban gondolkodom, nem többszámos kiadványokban, de majd egyszer szeretném EP, vagy akár LP formátumba rendezni a legjobbakat. Meglátjuk. A ÷ Condemnation egyébként eredetileg pusztán arra a célra íródott még 2018-2019-ben, hogy valamin elkezdjem tanulni a keverés fortélyait, viszont elég jól sikerült ahhoz, hogy összefoglalja mi várható a projectől. A szöveg üzenete pedig elég egyértelmű. A játék neve továbbra is dallamos death metal, a hatásaim nyilvánvalóan ugyanazok, mint a Casketgarden idején: At The Gates, Gates Of Ishtar, Dimension Zero, The Haunted, Eucharist, Carcass… Viszont úgy tervezem, hogy a zenék, amik végülis a saját nevem alatt jönnek ki kicsit szélesebb skálán mozognak majd, mint a régi bandámban.”

Balázs egy régi Casketgarden-dal új változatát is feltette a csatornájára, és előző csapatához kapcsolódó hír, hogy új kiadásban látott napvilágot a metal.hu gondozásában a 2003-as This Corroded Soul Of Mine debüt. A lemez háromféle formátumban jött ki: száz példányra limitált fehér/rozsdabarna márvány bakeliten, száz fekete bakeliten és digipak CD-n, mivel korábban ezekben a formátumokban nem volt elérhető. Két videó már készült is a friss megjelenéshez: az egyik az I Witness, a másik az album egyetlen lassú száma, a Widow Mother Earth.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.