Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„A játék neve továbbra is dallamos death metal”

0926tb÷ Condemnation címmel friss dallal jelentkezett Tóth Balázs, a Casketgarden egykori gitárosa. A zenekar emellett megjelentette első albumának vinylváltozatát is.

Ismét hallatott magáról Tóth Balázs, a Casketgarden volt gitárosa, aki ÷ Condemnation címmel jelentetett meg egy friss szerzeményt a japán Deathmetalvoicer énekével. „A BalashToth név eredetileg azért született, hogy megkülönböztessem valahogy a zenei projectjeimet, és ne egy az egyben a saját, elég gyakori, nevem alatt fussanak. Aztán logo is készült ehhez a névhez, valamint elkezdtem feltölteni tartalommal. Úgy éreztem, most ért a dolog arra a pontra, hogy saját dalokat hozzak ki e név alatt. Egyelőre rendszeresen megjelentett dalokban gondolkodom, nem többszámos kiadványokban, de majd egyszer szeretném EP, vagy akár LP formátumba rendezni a legjobbakat. Meglátjuk. A ÷ Condemnation egyébként eredetileg pusztán arra a célra íródott még 2018-2019-ben, hogy valamin elkezdjem tanulni a keverés fortélyait, viszont elég jól sikerült ahhoz, hogy összefoglalja mi várható a projectől. A szöveg üzenete pedig elég egyértelmű. A játék neve továbbra is dallamos death metal, a hatásaim nyilvánvalóan ugyanazok, mint a Casketgarden idején: At The Gates, Gates Of Ishtar, Dimension Zero, The Haunted, Eucharist, Carcass… Viszont úgy tervezem, hogy a zenék, amik végülis a saját nevem alatt jönnek ki kicsit szélesebb skálán mozognak majd, mint a régi bandámban.”

Balázs egy régi Casketgarden-dal új változatát is feltette a csatornájára, és előző csapatához kapcsolódó hír, hogy új kiadásban látott napvilágot a metal.hu gondozásában a 2003-as This Corroded Soul Of Mine debüt. A lemez háromféle formátumban jött ki: száz példányra limitált fehér/rozsdabarna márvány bakeliten, száz fekete bakeliten és digipak CD-n, mivel korábban ezekben a formátumokban nem volt elérhető. Két videó már készült is a friss megjelenéshez: az egyik az I Witness, a másik az album egyetlen lassú száma, a Widow Mother Earth.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.