Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A Hollywood Palladiumban tart megemlékezést Jeff Hanneman tiszteletére a Slayer

0516jeffMájus 23-án, csütörtökön tart hivatalos megemlékezést a Slayer a május 2-án elhunyt Jeff Hanneman emlékére, a Los Angeles-i Hollywood Palladiumban. A belépés ingyenes és nem kötött korhatárhoz. A pontos menetrend egyelőre nem ismeretes.

„Tudjuk, hogy a rajongóinkat mindenütt nagyon megviselte Jeff elvesztése, akárcsak minket. Szeretnénk, ha tudnátok, hogy amikor Európába utazunk idén nyáron júniusban, júliusban és augusztusban, MINDANNYIAN együtt csapunk majd zajt testvérünkért és kedves barátunkért. Találkozunk akkor!", áll Kerry King és Tom Araya első közös nyilatkozatában, amelyet egy héttel Hanneman halála után adtak ki. Már akkor is szó volt a hivatalos megemlékezésről, amely végül a jövő héten lesz, és a csapat tagjai mellett valószínűleg a rock/metal színtér számos prominens személyisége vesz majd részt rajta.

Egyelőre továbbra sem tudni, milyen összeállításban érkezik majd a Slayer a júniusi európai turnéra, így a június 26-ai tokaji, hegyaljás fellépésre. A csapat dobosa, Dave Lombardo az idei év eleji ausztrál koncerteken üzleti nézeteltérések miatt nem volt jelen. Lombardo egy nappal Jeff halála előtt, május 1-jén egy rádióinterjúban ismét kifejezte a viták rendezése iránti személyes elkötelezettségét, de saját bevallása szerint egyelőre még nem kapott választ Kingtől és Arayától. Az azonban biztos, hogy Hanneman helyén továbbra is a csapatot az utóbbi két évben kisegítő Exodus gitáros, Gary Holt penget majd. Róla korábban King azt mondta, el tudná fogadni stabil tagként is, és elméleti szinten maga Holt sem zárta ki a lehetőséget, igaz, azt leszögezte: csak akkor csatlakozna teljes állásban is a Slayerhez, ha továbbra is működtethetné mellette az Exodust.

A csapatnak mindenesetre nincs túl sok ideje a dobost illető személyi döntésre, hiszen június 4-én már Varsóban koncerteznek.

 

Hozzászólások 

 
#1 Igor Igorovics 2013-05-21 18:46
Hozzák vissza Bostaphet! Dette szerintem nem üti meg Lombardo szintjét.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.