Shock!

május 08.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A hétvégén új szám debütál a Metallicától

0314metNoha még az utóbbi hetek interjúiban is azt állították, hogy nincsenek kész dalaik, a Metallica nem akarja becsapni a rajongókat: a csapat aktuális turnéja a hétvégén indul Dél-Amerikában, és James Hetfieldék a héten összeraktak egy számot, amely a március 16-ai bogotái koncerten már debütálhat is.

A Metallica Dél-Amerikában teszteli először a By Request metódust, amelynek révén a rajongók által óhajtott számok hangzanak majd el a koncerteken, és május végétől ugyanezen megközelítés szerint játszanak majd Európában is. A bandának persze nincs nehéz dolga, a hívek ugyanis többnyire a legnyilvánvalóbb slágereket kérik tőlük mindkét kontinensen, de abból a szempontból azért kiszúrtak magukkal, hogy már jóelőre beígérték: a tizenhét közönségkedvenc mellett minden bulin bekerül majd a szetbe egy új darab is. Mivel a csapat még nagyjából sehogy sem áll a nagyon régóta esedékes következő lemezzel, a múlt hetet azzal töltötték, hogy a stúdióban legalább egy friss dalt összerakjanak a felgyülemlett, ezres nagyságrendű új témából. Az egyelőre ismeretlen című dal március 16-án este, a kolumbiai fővárosban már debütál is a koncertműsorban.

Arra persze nem mernénk fogadásokat kötni, hogy a ki tudja, mikor megjelenő következő anyagon ugyanazt halljuk majd vissza, amit vasárnap, hiszen a csapat már a Death Magnetic véglegesítését megelőzően is játszott a koncerteken olyan új darabokat, amelyeknek utólag legfeljebb egy-két részletét tartották meg...

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#6 kmaker 2014-03-17 09:02
lehet tudni vmit az új számról ?
Idézet
 
 
+1 #5 Toti 2014-03-14 19:09
Abban lehet bízni, hogy az új szám James ötlete volt, és valami már összeállt a fejében, amihez már csak kicsit kell hozzátennie a többieknek.
Idézet
 
 
+2 #4 Codename333 2014-03-14 16:48
na erre a kiváncsi leszek :D bbár egy szám alapján annyira nem lehet behatárolni h milyen lesz egy album de azért kiváncsi vagyok h miféle szerzemény lesz....hátha rámutat milyen albumra számíthatunk......de annyira én sem örülök így ennek.....az ilyen "hirtelen felindulásból elkövetett számírások" nagyon ritkán sülnek el jól......dehát ha jót akarzs készülj a legrosszabbra :D
Idézet
 
 
+9 #3 ThrashDeb 2014-03-14 16:43
Ebből is az lesz, hogy a tizenhatezernyó ccázhuszat riffből négyet-ötöt egymás mögé raknak, Kirk kamuszólózik valamit, aztán mekkora királyok vagyunk... Nem akarom itt most a szokásos Lars nem tud dobolni, stb szöveget nyomni, de szerintem totál kiégtek. Ezt a lemezt is azért csinálják, mert elvárás. És ez szerintem érződni is fog rajta, de ne legyen igazam. Azt meg nem hiszem el, hogy fél év alatt nem tudtak egy nyomorult számot tisztességesen összedobni. Mert, hogy én a folyamatos három-műszak mellet, nem tudom minden nap a kezembe venni a gitárt, meg új dalt írni a zenekaromnak, oké, de nekik mi olyan égetően fontos dolgaik vannak? Színtiszta lustaság szerintem. Lehet nyomni a mínuszokat, de higgyétek el én lennék a legboldogabb, ha végre valami igazán fasza dologgal jelentkeznének, nem pedig egy újabb dél-amerikai dvd-vel.
Idézet
 
 
+10 #2 queensryche999 2014-03-14 14:57
Tehát egy lóhalálában összetákolt valami? És a szöveg? Hetfield azt mindig nehezen szüli meg Bissztos jó lesz...

Mutatok inkább valami mást: Hetfield Guitar Center-interjúja. Önmagában is érdekes, meglepően őszinte vallomás, emellett van egy téma benne két helyen, ami konkrétan baszott jó. Nekem nem rémlik, szerintem új ötlet, vagy valami impró, mindenesetre AKAROM az új lemezre! :)

Figyeljetek 3:20-tól és 7:02-től:

http://www.youtube.com/watch?v=1Eq9RVKT9XQ
Idézet
 
 
+33 #1 Spilotro 2014-03-14 11:16
A képen mindenkinél van hangszer, csak Larsnál nem. Nagyon helyes, tetszik az új irány. :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.