Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„A fájlküldözgetéssel készülő lemezekben egyszerűen nincs lélek”

0907tntLehet, hogy már jövőre megjelenhet a norvég TNT új nagylemeze, amelyen ismét a klasszikus felállás torka, Tony Harnell énekel majd. A csapat klasszikus zenekari munkában készíti el az anyagot.

„Folyamatosan dolgozunk, új terveket kovácsolunk, és megpróbálunk találni egy megfelelő időszakot még április előtt a dalszerzéshez”, mondta a Metal Express Radiónak Ronni Le Tekrø gitármágus. „Reményeink szerint jövő ősztől stúdiózunk, a rajongók pedig erős anyagra számíthatnak. Három dalt már meg is írtunk, és roppant elégedettek vagyunk velük, megpróbáljuk továbbfejleszteni a TNT hangzását.”

A TNT hagyományos zenekari próbákon, nem pedig fájlküldözgetős távmunkában szeretné elkészíteni az új lemezt. „Elutasítom az ilyesmit”, mondta az interjúban Ronni. „Soha nem is dolgoztam ilyen módszerrel, hiszen a producernek és a zenészeknek is egy helyiségben kell lennie a munka során, ellenkező esetben a végeredményt nem lehet albumnak nevezni, legfeljebb csak projektnek. Az így készülő lemezekben egyszerűen nincs lélek. Talán elektronikus zenék készülhetnek így, de ha rock’n’rollt játszol, az embereknek ott kell lenniük, együtt zenélve, együtt próbálva.”

A csapat mostani tagságát Ronni és a tavaly visszatért Tony Harnell frontember mellett a szintén régi tag Diesel Dahl dobos, illetve Sid Ringsby basszer alkotja.

 

Hozzászólások 

 
#1 queensryche999 2014-12-01 10:38
Az 'All the Way to the Sun' lemez óta erre várok.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.